Brandweermateriaal

Brandweermateriaal

Materialen die tegen een stootje kunnen. Ontworpen voor intensief gebruik. Ons assortiment is samengesteld met producten van toonaangevende leveranciers. Producten voor professionals. U vindt bij ons al uw materialen voor brandbestrijding.

BEKIJK ONS AANBOD
Voertuigen

Voertuigen

Een voertuig dat doet wat u vraagt. Ingedeeld naar uw wensen. Eenvoudig te bedienen zonder storingen. Ons modulaire concept geeft u de mogelijkheid uw voertuig zelf samen te stellen.

BEKIJK ONS AANBOD
Hoogwerkers

Hoogwerkers

Vergroten uw werkgebied. Blussen op moeilijk bereikbare plaatsen. Reddingen uit hoge gebouwen. Voordelen van het gebruik van een hoogwerker. Als leverancier van Bronto Skylift bieden wij u hoogwaardige hoogwerkeroplossingen.

BEKIJK ONS AANBOD
Componenten

Componenten

U heeft bij ons de keuze uit een breed pakket voertuigcomponenten. Hierdoor is uw voertuig in te richten naar uw behoefte en wensen. Kwalitatief hoogwaardige producten met zorg ingebouwd.

BEKIJK ONS AANBOD
Blussystemen

Blussystemen

Als leverancier van Godiva hebben we een breed assortiment inbouwpompen. Leverbaar in diverse capaciteiten materialen. Daarnaast bieden wij diverse schuimsystemen, altijd afgestemd op uw situatie.

BEKIJK ONS AANBOD
Detectiesystemen

Detectiesystemen

Systemen voor de detectie en analyse van toxische industriële gassen. De geavanceerde systemen van Bruker Daltonic scannen de omgeving en geven real-time informatie over welke stoffen zich in de omgeving bevinden. De speciaal ontwikkelde software geeft tevens de locatie en de concentratie weer.

BEKIJK AANBOD
Blusschuim

Blusschuim

Blusschuim of schuimvormend middel (SVM) bestaat in vele kwaliteiten. Elk met een specifiek doel en toepassingsgebied. Door samen te werken met verschillende gerenommeerde producenten zijn wij in staat ieder soort blusschuim te leveren. Onze productspecialisten staan u graag te woord voor al uw vragen over blusschuim.

NEEM CONTACT OP