Inspectie

Inspectie

Wij leveren niet alleen materialen voor industriële brandbestrijding. Dagelijks voeren wij keuring en onderhoud uit aan deze materialen. Hier gaat altijd een inspectie aan vooraf. Dit geeft inzicht in de status van uw materialen. U weet dan welke zaken de meeste aandacht vragen.

Ook uw systemen kunnen we compleet of gedeeltelijk onder de loep nemen. Laat ons contact met u opnemen voor de mogelijkheden.

NEEM CONTACT MET ONS OP
Advisering

Advisering

Wanneer uw systemen niet voldoen aan wet- en regelgeving kan dit kostbare gevolgen hebben. Oplossingen zijn vaak eenvoudiger te vinden dan u misschien denkt. De juiste interpretatie van bijvoorbeeld NFPA voorkomt onnodige werkzaamheden en geeft inzicht in uw situatie.

Zeker van uw zaak
Weloverwogen keuzes. We geven u alle mogelijkheden deze te maken. Zo is een second opinion bijvoorbeeld een waardevolle aanvulling. Verbeterpunten worden in goed overleg met u en in nauwe samenspraak met het bevoegd gezag bepaald. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP
Verhuur

Verhuur

Kenbri Fire Fighting verhuurt een breed assortiment brandweermateriaal. Van slangen en koppelingen tot groot vermogen bluspompen. Wij doen dit voor brandbestrijding, maar ook voor diverse industriële werkzaamheden. Het onder druk verpompen van grote hoeveelheden water is daar een voorbeeld van. Van losse bluspomp tot een complete pompinstallatie. Onze monteurs installeren de door u gewenste oplossing bij u op locatie. 

Tijdelijke back-up systemen
Ook als uw situatie urgent is kunt u bij ons terecht voor uitgebreide back-up voorzieningen. Bijvoorbeeld pompinstallaties en industriële brandweervoertuigen, desgewenst met bemanning. Uw bedrijfsprocessen komen hierdoor niet in gevaar. Zo heeft u tijd om uw brandveiligheidsvoorzieningen op het gewenste niveau te brengen.

BEKIJK HIER ONS VERHUUR AANBOD
Keuring

Keuring

Bij een keuring toetsen wij of uw installatie voldoet aan de geldende normen. Wij keuren altijd volgens de wettelijke richtlijnen. Van ieder gekeurd item ontvangt u een keuringscertificaat. Deze schriftelijke verklaring bevestigd de uitgevoerde keuring met vermelding van het testresultaat en het toetsingskader. Daarnaast wordt elk gekeurd item voorzien van een keuringssticker. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat ons contact met u opnemen voor de mogelijkheden.

NEEM CONTACT MET ONS OP
Onderhoud

Onderhoud

Preventief onderhoud
U voorkomt eventuele defecten door het uitvoeren van periodiek onderhoud. Bepaalde onderdelen zijn gevoelig voor slijtage en dienen tijdig vervangen te worden. 

Correctief onderhoud 
Wanneer tijdens een inspectie of keuring gebreken zijn geconstateerd kunnen deze worden verholpen middels correctief onderhoud. Deze werkzaamheden kunnen aansluitend aan het preventieve onderhoud door onze monteurs worden uitgevoerd.

Breng uw systemen op orde en neem contact op voor de mogelijkheden.

NEEM CONTACT MET ONS OP
Engineering

Engineering

Vanuit onze rol als leverancier & installateur van industriële brandbestrijdingsmaterialen hebben we veel kennis van zaken. Omdat Kenbri Fire Fighting kan beschikken over de nieuwste technologieën op dit gebied is dit een groot voordeel bij het vinden van de best mogelijke oplossing.

Ontwerp
Onze kracht ligt in de engineering van klant specifieke oplossingen. U kunt van ons een onderbouwd ontwerp verwachten dat gebaseerd is op uw brandscenario en de eisen die de NFPA daaraan stelt.

NEEM CONTACT OP MET ONZE ENGINEERS
Installatie

Installatie

Onze monteurs worden dagelijks voorzien van de juiste materialen. Onze strategische ligging t.o.v. de Europoort en de Antwerpse haven is een logistiek voordeel. Wij beschikken over een eigen vervoersdienst in combinatie met een grote voorraad. Onze deskundige servicemonteurs kunnen hierdoor doen wat we beloven.

Ervaren
Onze monteurs zijn vakmensen, waarvan sommige al meer dan 20 jaar in het vak zitten. Dagelijks dragen zij zorg voor de installatie en montage van onze producten. Van afsluiters tot complete blussystemen.

BEKIJK ONZE PRODUCTEN
Testen

Testen

Alle voorgeschreven testen worden voor oplevering uitgevoerd en gedocumenteerd. Zo meten wij debieten, flows en schuimbijmenging. Bijbehorende certificaten ontvangt u nadat de testen succesvol zijn afgerond. Pas daarna leveren wij onze systemen conform het ontwerp op.

Een voorbeeld van onze testprocedures is het meten van schuimbijmengpercentages.  We brachten hier een white paper over uit.

LEES HIER ONS KENNISDOSSIER