Brandweermateriaal

Brandweermateriaal

Wij leveren al uw materialen voor brandbestrijding. Het gebruik van hoogwaardige grondstoffen garandeert de kwaliteit van onze producten. Ontworpen voor intensief gebruik en bestand tegen extreme omstandigheden. Leverbaar in diverse uitvoeringen afhankelijk van uw inzetgebied.

BEKIJK ONS AANBOD
Hydranten & afsluiters

Hydranten & afsluiters

Uw bluswatervoorziening moet betrouwbaar zijn, functioneren en onderhoud moet eenvoudig zijn uit te voeren. Wij leveren altijd gecertificeerde producten met een lange levensduur. Onze hydranten en afsluiters zijn van hoge kwaliteit.

BEKIJK AANBOD
Monitoren & nozzles

Monitoren & nozzles

Robuuste waterkanonnen. Grote worplengte. Eenvoudig in onderhoud en gebruik. Brandbeveiliging van het hoogste niveau. In diverse uitvoeringen, afgestemd op uw situatie.

BEKIJK AANBOD
Voertuigen

Voertuigen

Mobiele slagkracht met groot vermogen. Of compacte oplossingen met razendsnelle responstijd. Ons modulaire voertuig concept biedt u de mogelijkheid uw voertuig geheel naar wens samen te stellen.

Blussystemen

Blussystemen

Wij leveren blussystemen voor diverse doeleinden. Van totale oplossingen voor de bescherming van uw installaties tot schuim-bijmengsystemen als onderdeel van uw bestaande blussysteem. Met een breed assortiment producten en deskundige ondersteuning van onze engineers vindt u bij ons altijd de juiste oplossing.

Het concept

Het concept

Een Kenbri Big Flow concept voorziet in een compleet systeem voor de eerste respons tijdens grote tank branden. Met capaciteiten van 15.000 l/min tot 50.000 l/min is het mogelijk om zelfs de grootste branden te bestrijden. Het systeem voldoet aan NFPA20/PGS29. De schuimopbrengst varieert van 6,5 tot 10,4 l/min/m².

DOWNLOAD BROCHURE
Detectiesystemen

Detectiesystemen

Systemen voor de detectie en analyse van toxische industriële gassen. De geavanceerde systemen van Bruker Daltonic scannen de omgeving en geven real-time informatie over welke stoffen zich in de omgeving bevinden. De speciaal ontwikkelde software geeft tevens de locatie en de concentratie weer.

BEKIJK AANBOD
Blusschuim

Blusschuim

Blusschuim of schuimvormend middel (SVM) bestaat in vele kwaliteiten. Elk met een specifiek doel en toepassingsgebied. Door samen te werken met verschillende gerenommeerde producenten zijn wij in staat ieder soort blusschuim te leveren. Onze productspecialisten staan u graag te woord voor al uw vragen over blusschuim.

NEEM CONTACT OP