Brandbestrijding

Brandbestrijding

Een primaire taak van de brandweer. Voor al uw armaturen, brandslangen, opzetstukken en straalpijpen kunt u bij ons terecht. Het compleetste assortiment materialen voor brandbestrijding. Van brandblusser tot straatwaterkanon. 

Wij hebben ons assortiment overzichtelijk voor u samengevoegd in onze webshop. Voor al uw vragen met betrekking tot brandbestrijding staan we u graag te woord.

BEKIJK ONS AANBOD
Technische hulpverlening

Technische hulpverlening

Directe assistentie bij ongevallen. Materialen ontworpen voor de bevrijding van beknelde personen. Stabilisatie zodat u snel en veilig kunt werken. Compacte gereedschappen voor technische hulpverlening. Om aan iedere situatie het hoofd te kunnen bieden moet uw gereedschap zo complete mogelijk zijn. 

Wij hebben ons assortiment overzichtelijk voor u samengevoegd in onze webshop. Voor al uw vragen met betrekking tot brandweermateriaal staan we u graag te woord.

BEKIJK ONS AANBOD
Ongevallen gevaarlijke stoffen

Ongevallen gevaarlijke stoffen

Incidenten die vragen om gespecialiseerde mensen, met gespecialiseerd materiaal. Persoonlijke bescherming die u beschermt tegen giftige en bijtende stoffen. Meetapparatuur ontworpen om u op het juiste moment van de juiste informatie te voorzien. Absorbtiematerialen voor de het opruimen van eventuele vervuiling. 

Wij hebben ons assortiment overzichtelijk voor u samengevoegd in een productblad. Voor al uw vragen met betrekking tot OGS staan we u graag te woord.

BEKIJK ONS AANBOD
Persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Onmisbaar en niet meer weg te denken in uw persoonlijke uitrusting. Wij hebben alle denkbare PBM’s zoals gehoorbescherming, veiligheidshelmen en brillen. Ook zaagbescherming, snijbestendige handschoenen en veiligheidsvesten vindt u bij ons.

Wij hebben ons assortiment overzichtelijk voor u samengevoegd in een productblad. Voor al uw vragen met betrekking tot persoonlijke beschermingsmiddelen staan we u graag te woord.

BEKIJK ONS AANBOD
Kazerne inrichting

Kazerne inrichting

Uw materialen netjes opgeruimd wanneer u ze niet gebruikt. Wij hebben een groot aanbod opbergmogelijkheden. Ook voor het onderhoud van bijvoorbeeld ademlucht, brandslangen en kleding hebben wij een oplossing. Van wasmachines tot gelaatsmasker reiniging.

Wij hebben ons assortiment overzichtelijk voor u samengevoegd in een productblad. Voor al uw vragen met betrekking tot kazerne inrichting staan we u graag te woord.

BEKIJK ONS AANBOD
Vakbekwaamheid

Vakbekwaamheid

Om zeker te zijn dat u voorbereid te werk gaat is realistisch trainen noodzakelijk. Oefensituaties die de werkelijkheid benaderen zonder dat het onveilig wordt. Wij voorzien al Jaren diverse oefencentra en brandweerkorpsen van oefenmaterialen. 

Wij hebben ons assortiment overzichtelijk voor u samengevoegd in een productblad. Voor al uw vragen met betrekking tot vakbekwaamheid staan we u graag te woord.

BEKIJK ONS AANBOD