Akron Brass

Akron Brass

Kenbri is al vele jaren de exclusieve partner in Nederland voor de Amerikaanse producent Akron Brass Company. De monitoren en handstraalpijpen van Akron zijn van het allerhoogste niveau als het gaat om kwaliteit, productontwikkeling en innovatie. Dit komt tot uiting in zaken als worplengte, straalpatroon en capaciteit. Technische details, zoals de draaiende tandkrans bij handstraalpijpen en de ingebouwde cavitatieschotten bij de monitoren, maken het verschil.

BEZOEK DE WEBSITE
Angus Fire

Angus Fire

Angus Fire staat wereldwijd synoniem voor brandbestrijdingsmiddelen van de hoogste kwaliteit. Zo is de Angus Duraline persslang nog altijd het product waar andere fabrikanten zich aan meten. Naast de Duraline persslangen is Angus ook fabrikant van schuimvormende middelen, zoals Expandol, FP70, Alcoseal, Niagara en Tridol, schuimvormende armaturen, bijmengsystemen en vaste blusinstallaties. Kenbri Fire Fighting is sinds 2008 exclusief dealer van Angus Fire in Nederland.

BEZOEK DE WEBSITE
Dafo Fomtec

Dafo Fomtec

Dafo Fomtec uit Zweden is leverancier van alle typen schuimvormende middelen en schuim hardware. 
Dit bedrijf, met klanten in meer dan 50 landen, heeft in de slechts 10 jaar dat het nu bestaat een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd.

Dafo Fomtec is al enkele jaren leverancier van Kenbri. Enkele grote klanten, waaronder Vopak, gebruiken inmiddels bladdertanks en blusschuim van Fomtec om grote tankinstallaties te beschermen.

De samenwerking is zeer succesvol gebleken en daarom heeft Dafo Fomtec besloten om Kenbri aan te stellen als exclusief distributeur voor de Benelux. Dit betekent o.a. dat we in onze vestigingen in Numansdorp en Beveren (België) al het gangbare SVM voortaan op voorraad hebben staan. Hierdoor kunnen we onze klanten nog sneller bedienen.

BEZOEK DE WEBSITE
Desautel

Desautel

Tekst

Bermad

Bermad

Tekst