Heeft u vragen over de ontwikkeling, revisie of verhuur van kleppenstations?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren. Bel 0187-49 35 88 of vul het onderstaande contactformulier in.

Neem contact met ons op

Wat zijn kleppenstations?

Het kleppenstation, ook wel bluscontainer genoemd, is het kloppend hart van een blussysteem. In deze bluscontainer bevindt zich onder andere de besturing van de blusinstallatie. Maar ook het schuimconcentraat, bijmengsystemen om het concentraat te mengen met water en alle leidingen die het blusschuim verplaatsen over het terrein.

Prefabricaat

Op locatie bij Kenbri in Numansdorp wordt een prefabricaat ontwikkeld en geassembleerd. De besturing wordt geïnstalleerd, evenals de mengsystemen en het leidingwerk. Vervolgens wordt het kleppenstation in z’n geheel worden getransporteerd naar de locatie. Hier wordt het kleppenstation geïnstalleerd en getest. Op die manier blijft de doorlooptijd op locatie van een klant zo kort mogelijk om ‘downtime’ van blussystemen zoveel mogelijk te beperken.

Kenbri biedt compleet pakket

Kenbri adviseert, ontwerpt, produceert, installeert, test en assembleert kleppenstations. Ook kunnen we uw kleppenstation keuren en reviseren. Omdat downtime van uw systeem geen optie is, verhuren we ook tijdelijke back-up systemen. Zo blijft uw systeem in bedrijf, terwijl wij onderhoud verrichten aan uw blusinstallatie of deze geheel reviseren.