Operationeel medewerker verhuur

28/03/2019
operationeel_medewerker_verhuur.jpg

•   Heb je verstand van industriële pompen?

•  Vind je het vanzelfsprekend dat er alles aan gedaan moet worden zodat de klant weer verder kan?

•  Word je wel eens vergeleken met McGyver?

 

Dan is Kenbri Fire Fighting op zoek naar jou!

 

Voor de functie van

 

Operationeel medewerker verhuur

Locatie: Rotterdam

 

 

Wat ga je doen?

Als (technisch) operationeel medewerker van team verhuur kun je gebeld worden door een klant omdat er een pomp uitgevallen is en er met spoed een vervangende pomp moet komen. Je gaat kijken hoe het probleem opgelost moet worden en wat hiervoor nodig is. Soms is het probleem snel opgelost. Als dit niet het geval is, ben je bereid het werk af te maken zodat de klant weer verder kan. Daarnaast doe je ook onderhoud en inspectie aan bijvoorbeeld brandweervoertuigen en veel andere voorkomende werkzaamheden en ondersteun je andere monteurs. Denk bijvoorbeeld aan slangen uitleggen van pompmateriaal. Omdat het verhuurteam service bovenaan heeft staan, is het werk zeer dynamisch en weinig gestructureerd.

 

Wat vragen we van jou?

Je bent een echte technicus en uit serviceoogpunt kun je slimme oplossingen bedenken bij de problemen die je tegenkomt. Je bent je ervan bewust dat geen dag hetzelfde is en je vindt het leuk om voor uitdagingen te staan. Je bent een echte aanpakker en bent bereid om op verschillende tijden te werken. Je bent bekend met industriële pompen, in het bezit van VCA VOL, rijbewijs CE of bereid om deze op korte termijn te behalen.

 

Wat bieden we jou?

Je komt te werken in een succesvol, groeiend en dynamisch familiebedrijf waar ca 180 medewerkers werkzaam zijn. Je komt in een team met gepassioneerde collega’s, er heerst een informele werksfeer, er worden bedrijfsuitjes georganiseerd en we hebben standaard een vrijdagmiddagborrel op ons hoofdkantoor in Numansdorp. In eerste instantie krijg je een bepaalde tijdcontract, waarbij wij de intentie hebben medewerkers uiteindelijk een vast dienstverband aan te bieden. We bieden een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden als pensioensregeling, studieregeling etc. en hebben dit beschreven in het personeelshandboek.

 

Wat doet Kenbri?

Wij leveren, onderhouden en verhuren alles op het gebeid van professionele brandbestrijding en hulpverlening. Wij beschikken over exclusieve dealerschappen van wereldwijd toonaangevende fabrikanten waarmee wij een breed assortiment producten en diensten aan de (industriële) brandweer leveren.

 

Meer informatie?

Kijk op onze website: www.kenbri.nl of bel 0187-746110.

 

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie als Operationeel medewerker verhuur?

Stuur dan je motivatie en CV naar sollicitatie@kenbri.nl. Je kunt ook een brief sturen naar Kenbri Fire Fighting B.V. t.a.v. afdeling HR, Industriestraat 8, 3281 LB Numansdorp. Vermeld in je reactie vacaturenummer 18.24. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

GA TERUG