brandeermaterieel_hero.jpg

Brandweermateriaal

Robuuste producten die bestand zijn tegen de elementen. Zeewaterbestendige materialen garanderen een lange levensduur. Ons assortiment is samengesteld met producten van toonaangevende leveranciers. U kunt bij ons terecht voor al uw materialen voor brandbestrijding. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Slangen

Als leverancier van Angus Fire hebben wij brandslangen van de hoogste kwaliteit. De Duraline brandslang is al jaren een begrip en ongeëvenaard in prestatie in levensduur. Door het unieke productieproces is de slang bestand tegen bijtende stoffen en chemicaliën. 

 

Naast de Angus Duraline brandslang hebben we diverse merken en kwaliteiten in ons assortiment. Wij hebben ons assortiment overzichtelijk voor u samengevoegd in een productblad. Voor al uw vragen met betrekking tot slangen en watertransport staan we u graag te woord.

Meer informatie

Straalpijpen

Bij het blussen van een brand moet u kunnen rekenen op de kwaliteit van uw straalpijp. Het is per slot van rekening uw directe bescherming. Ons assortiment straalpijpen zijn leverbaar in diverse materialen. Van Brons tot kunststof.

 

Wij hebben ons assortiment overzichtelijk voor u samengevoegd in een productblad. Voor al uw vragen met betrekking tot straalpijpen en watertransport staan we u graag te woord.

Meer informatie

Brandblussers

Als leverancier van Desautel kunnen we u een compleet assortiment brandblussers bieden. Kleine blusmiddelen voor de eerste inzet bij brand. Desautel heeft heeft naast de standaard producten een assortiment voor maritieme en offshore toepassingen. 

 

Wij hebben ons assortiment overzichtelijk voor u samengevoegd in een productblad. Voor al uw vragen met betrekking tot kleine blusmiddelen staan we u graag te woord.

Meer informatie