/application/files/1615/2967/5126/goeie_schuim.jpg

 

BEGELEIDING BIJ

REGELGEVING VOOR

BRZO BEDRIJVEN

 

Het Besluit Risico Zware Ongevallen is de Nederlandse invulling van de Europese Seveso richtlijn. Deze richtlijn is van toepassing op bedrijven die zich bezig houden met de opslag, verwerking en transport van gevaarlijke stoffen.

 

Voldoet u aan de wet- en regelgeving voor brandveiligheid?

Is het antwoord ja? Dan bent u op de hoogte van de status van uw systemen. U weet precies wat deze kunnen en of ze nog up-to-date zijn voor uw situatie.

Twijfelt u? Heel begrijpelijk. Brandveiligheid is heel belangrijk, maar de regelgeving soms erg complex. Bovendien veranderen situaties continu. Zo kan een uitbreiding of aanpassing op het systeem al gevolgen hebben voor uw vergunning.

Doe de Kenbri GAP-analyse!
In drie heldere stappen weet je of je voldoet aan de wet- en regelgeving rondom brandveiligheid.

Zo werkt de GAP-analyse

1. Nulmeting

 

Om een analyse te kunnen maken, hebben we een aantal zaken van u nodig. U verzamelt vergunningen, de risico-inventarisatie en veiligheidsrapportages. Deze gegevens heeft u vanuit de wet- en regelgeving standaard in huis. Dankzij onze handige checklist weet u precies wat u moet aanleveren.

 

Gap analyse aanvragen
verhuur_brandweer_voertuigen_hero.jpg
713.jpg

Al uw gegevens eenvoudig toegankelijk?

Wilt u in de toekomst de gegevens omtrent uw systemen altijd eenvoudig kunnen inzien? Bekijk dan nu de voordelen van onze Total Care Portal.

Total care portal

   

2. Scan


         

Kenbri komt bij u langs voor een inventarisatie van uw huidige systemen. We bekijken de status en controleren of het systeem nog voldoet aan de vergunningseis. Zo krijgen we een helder beeld van de huidige stand van zaken.

Gap analyse aanvragen
767.jpg
meetbaar.jpg

Real-time inzicht in de status van uw systeem?

Met de handige Total Care Portal van Kenbri heeft u niet alleen eenvoudig toegang tot uw gegevens, ook de status van (onderdelen van) uw systeem is altijd inzichtelijk. Wanneer is een onderdeel voor het laatst gekeurd? Of wanneer is het tijd voor de volgende inspectie?

Total care portal

 

   

3. Analyse


         

De verzamelde data wordt geanalyseerd en getoetst aan de regelgeving van de NFPA (National Fire Protection Association) en de PGS (Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen). Blijkt uw systeem hier niet aan te voldoen? Dan helpt Kenbri - als adviseur in brandveiligheid - u graag verder met een uitgebreid adviesrapport.

Gap analyse aanvragen
578_inzet.jpg
slider3.jpg

Wet- en regelgeving efficiënter regelen?

Met de Kenbri GAP-analyse weet u of u voldoet aan alle wet- en regelgeving omtrent brandveiligheid. Wilt u in de toekomst blijvend voldoen aan alle regelgeving? Bekijk dan de voordelen van onze Total Care Portal.

Total care portal
Probeer nu de gratis GAP-analyse

 

Wilt u graag gebruik maken van de gratis GAP-analyse? Of heeft u nog vragen? Laat dan hieronder uw gegevens achter.