Slangen

Slangen

Als leverancier van Angus Fire hebben wij brandslangen van de hoogste kwaliteit. De Duraline brandslang is al jaren een begrip en ongeëvenaard in prestatie in levensduur. Door het unieke productieproces is de slang bestand tegen bijtende stoffen en chemicaliën. 

Naast de Angus Duraline brandslang hebben we diverse merken en kwaliteiten in ons assortiment. Wij hebben ons assortiment overzichtelijk voor u samengevoegd in een productblad. Voor al uw vragen met betrekking tot slangen en watertransport staan we u graag te woord.

DOWNLOAD PRODUCTBLAD
Straalpijpen

Straalpijpen

Bij het blussen van een brand moet u kunnen rekenen op de kwaliteit van uw straalpijp. Het is per slot van rekening uw directe bescherming. Ons assortiment straalpijpen zijn leverbaar in diverse materialen. Van Brons tot kunststof.

Wij hebben ons assortiment overzichtelijk voor u samengevoegd in een productblad. Voor al uw vragen met betrekking tot straalpijpen en watertransport staan we u graag te woord.

DOWNLOAD PRODUCTBLAD
Armaturen

Armaturen

Uw brandslang aan sluiten op de watervoorziening? Slangen met elkaar verbinden? Schuim aan het water toevoegen? Hiervoor hebben wij een uitgebreid assortiment armaturen. Onze armaturen voldoen volledig aan de Europese normen.

Wij hebben ons assortiment overzichtelijk voor u samengevoegd in een productblad. Voor al uw vragen met betrekking tot armaturen staan we u graag te woord.


DOWNLOAD PRODUCTBLAD