Vacatures
blusschuim_lp_hero.jpg

OVERSTAPPEN NAAR FLUORVRIJ BLUSSCHUIM

BENt u AL Klaar voor de toekomst? DOWNLOAD DE WHITEPAPER VOOR MEER INFORMATIE.
 

Door de impact op het milieu wordt de wet- en regelgeving rondom PFAS en het gebruik van diverse PFAS in fluor houdend blusschuim steeds meer aan banden gelegd. De verwachting is dat het gebruik van PFAS in blusschuim zelfs geheel verboden gaat worden. Fluor vrij blusschuim heeft andere fysische eigenschappen en een andere blussende werking dan fluor houdend blusschuim. Daarom is de overstap naar fluorvrij blusschuim niet helemaal zonder gevolgen.

 

Kenbri Fire Fighting is leverancier van next generation fluorvrij blusschuim.  Blusschuim zonder PFAS, met dezelfde werking als fluorhoudend blusschuim. Download de whitepaper voor meer informatie en laat u adviseren over de overstap naar fluorvrij schuim.

BENT U AL KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

Fluorhoudend blusschuim mag in de nabije toekomst niet meer geproduceerd worden. De kans is groot dat u verplicht wordt om over te stappen op fluorvrij blusschuim. Uiteraard kiest u dan het liefste voor een volwaardig alternatief, liefst zelfs een 1-op-1 vervanger van uw huidige fluorhoudende schuim. 

 

Wilt u weten waarom u binnenkort over moet stappen op fluorvrij blusschuim? Download de whitepaper voor meer informatie!

logo-kenbri-whitepaper.png

 

Blusschuim whitepaper
Vul hier je gegevens in en ontvang het whitepaper direct in je mailbox.