safty_equipment_hero.jpg

Safety equipment

Hoge veiligheidseisen vragen om producten van het hoogste niveau. Producten van gespecialiseerde leveranciers als Hansen protection. Ons complete assortiment veiligheidsmaterialen bestaat o.a. uit overlevingspakken, redvesten, noodsignalen en valbeveiliging. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Overlevingspakken

In noodsituaties bent u aangewezen op de kwaliteit van uw reddingsmiddelen. Als leverancier van Hansen Protection hebben we een breed aanbod overlevingspakken. De producten van Hansen Protection worden continu doorontwikkeld waarbij gebruik gemaakt wordt van innovatieve technieken en materialen. Kwaliteit die de kans op overleven vele malen vergroot. 

 

Wij hebben ons assortiment overzichtelijk voor u samengevoegd in een productblad. Voor al uw vragen met betrekking tot overlevingspakken staan we u graag te woord.

Meer informatie

Reddingsvesten

Mocht u onverhoopt te water raken dan bent u aangewezen op uw reddingsvest. Wij hebben een groot assortiment reddingsvesten van merken als Besto en Hansen Protection. 

 

Wij hebben ons assortiment overzichtelijk voor u samengevoegd in een productblad. Voor al uw vragen met betrekking tot redvesten staan we u graag te woord.

 

Meer informatie

Noodsignalen

In noodsituaties zijn noodsignalen een belangrijk communicatiemiddel. Het gebruik van een fakkel of een flare kan het verschil maken voor een tijdige redding. Wij hebben het complete pakket noodsignalen van Comet in ons assortiment. 

 

Wij hebben ons assortiment overzichtelijk voor u samengevoegd in een productblad. Voor al uw vragen met betrekking tot noodsignalen staan we u graag te woord. 

Meer informatie