Vacatures
header_LALIZAS_2.jpg

Overlevingspakken

In noodsituaties ben je aangewezen op de kwaliteit van je reddingsmiddelen. Als leverancier van Lalizas en Ursuit hebben we een breed aanbod overlevingspakken. De producten van deze merken worden continu doorontwikkeld waarbij gebruik gemaakt wordt van innovatieve technieken en materialen. Kwaliteit die de kans op overleven vele malen vergroot.

 

Staat hieronder niet wat je zoekt? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactformulier of bel ons op 0187 49 35 88. Ook voor alle vragen over overlevingspakken staan we je graag te woord.

Neem contact met ons op
Lalizas immersion suit 1.jpg

Lalizas Immersion Suit Insulated 'Neptune'

Lalizas Immersion Suit Insulated 'Neptune' is een overlevingspak om je te beschermen in gevaarlijke situaties zoals onderkoeling. Het overlevingspak is SOLAS gekeurd en is geschikt voor offshore en maritieme toepassingen.

Lees meer
5001 ABANDONMENT SUIT.png

URSUIT 5001 ABANDONMENT SUIT

SOLAS 6 h Abonnement pak voor de bemanning aan boord in koopvaardijschepen en open reddingsboten en geïsoleerd overlevings- en reddingspak voor de bemanning aan boord in vissersboten.

Lees meer
009418_rds_etso_L1.png

URSUIT RDS ETSO

Het overlevingspak RDS ETSO van Ursuit is een speciaal model overlevingspak van de populaire RDS Rapid. Speciaal gemaakt om te voldoen aan de eisen voor de offshore industrie. Dubbele goedkeuring, ETSO en SOLAS.

Lees meer
RDS WE.png

URSUIT RDS WE

Transit suit voor windparken. Een speciaal model van het populaire RDS Rapid Donning Suit speciaal gemaakt om te voldoen aan de eisen van de offshore-industrie.

Lees meer
RDS, ORANGE.png

URSUIT RDS, ORANGE

De URSUIT RDS ORANGE is een robuust maar comfortabel droogpak voor veeleisend allround gebruik. Door de open kraagstructuur is dit pak zeer snel aan- en uit te trekken.

Lees meer
ursuit_basic.jpg

URSUIT BASIC

De URSUIT BASIC is een overlevingspak voor professioneel gebruik.

Lees meer
sea_horse_sar.jpg

URSUIT SEA HORSE SAR

Het niet-geïsoleerde overlevingspak Sea Horse SAR (5020II) van URSUIT is ontworpen voor zwaar professioneel gebruik. Vooral voor toepassingen op open zee is het veruit een van de beste overlevingspakken gebleken.

Lees meer