Vacatures

Texport®

Texport®

TEXPORT® is de wereldwijde baanbrekende technologieleider in de productie van hoogwaardige brandweerkleding. Ze leveren niet alleen brandweerkleding met de best mogelijke bescherming, maar ook kleding die voldoet aan de hoogste eisen op gebied van comfort, pasvormen en ergonomie. 


Al aan het begin van het ontwikkelproces wordt er veel aandacht besteed aan de best mogelijke pasvorm en comfort. Daarbij wordt niet alleen rekening gehouden met de verschillende type lichaamsbouw, maar werkt men ook tot in het kleinste detail aan de beste oplossingen: van de positie van de zakken tot de plaatsing van het klittenband. Het door TEXPORT® op maat gemaakte maatsysteem maakt het mogelijk dat de beschermde kleding aansluit bij iedere gebruiker.

 

Fire Dragon

De Fire Dragon, bestaande uit Fire Dragon jas en Fire Survivor broek, is een op maat gemaakt brandbestrijdingspak ontworpen conform de gespecialiseerde eisen van de Nederlandse brandweerkorpsen. Het pak combineert een perfecte pasvorm, hoogwaardige afwerking en optimale zichtbaarheid in Nederlandse huisstijl, gecombineerd met de individuele eisen aan de uitrusting. De apart verkrijgbare identificatiekraag kan met behulp van de geïntegreerde klittenbandsluiting aan de jas worden bevestigd.​

link

 

Fire Stretch

De Fire Stretch, bestaande uit een jas en broek, opent nieuwe dimensies in pasvorm en draagcomfort in brandweerkleding. De Fire Stretch kledinglijn beschikt over speciale stretchvlakken en combineert deze met een bijzonder korte jas en snit van de broek die een grote bewegingsvrijheid biedt. De Fire Stretch kleding biedt in elke situatie de best mogelijke bewegingsvrijheid. Bovendien biedt het pak alles wat u van hoogwaardige, moderne brandweerkleding mag verwachten.​​​​​​

link

 

Fire Recon Wildland

De Fire Recon Wildland, bestaande uit een jas en een broek, biedt de hoogste technische standaard voor het bestrijden van bos- en vegetatiebranden en zet nieuwe normen op het gebied van comfort en pasvorm. De 1-laags structuur zorgt voor een uitstekend ademend vermogen. Dit is van groot belang om vocht zoals zweet zo goed mogelijk van het lichaam weg te houden en zo de prestaties van de drager op peil te houden. Dit vermindert het risico op oververhitting van het lichaam. Doordat de jas en broek in een gesloten systeem kunnen worden gecombineerd, wordt voorkomen dat opstijgende hitte binnendringt. Ook bij de breedteverstelling van de broekspijpen en manchetten wordt hiermee rekening gehouden en wordt de drager optimaal beschermd tegen bos- en vegetatiebranden. De Fire Recon is ook verkrijgbaar in een THL-versie met verhoogde zichtbaarheid.

link

 

Ga naar website