Vacatures

Hydranten & afsluiters

Uw bluswatervoorziening moet betrouwbaar zijn, functioneren en onderhoud moet eenvoudig zijn uit te voeren. Wij leveren altijd gecertificeerde producten met een lange levensduur. Onze hydranten en afsluiters zijn van hoge kwaliteit. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op
hydranten.jpg

Hydranten

Als leverancier van Kennedy Valve hebben wij een uitgebreid assortiment hydranten en afsluiters. Producten van hoge kwaliteit. Eenvoudig in gebruik, robuust en onderhoudsvriendelijk. Onze hydranten voldoen aan de AWWA C-502 norm. Bovendien EN, UL en FM approved.  Wij hebben ons assortiment overzichtelijk voor u samengevoegd in een productblad. Voor al uw vragen met betrekking tot hydranten staan we u graag te woord.

Lees meer
schuifafsluiter_7701.jpg

Schuifafsluiters

Bij een schuifafsluiter wordt een schuif d.m.v. een spindel in de baan van het water geschoven. Wij onderscheiden 2 type schuifafsluiter: NRS (Non Rising Stem) en OS&Y (Outside Screw & Yoke) afsluiters. Bij NRS afsluiters blijft de spindel op zijn plaats en zal alleen de schuif bewegen. Bij OS&Y afsluiters beweegt de spindel.

Lees meer
terugslagklep_702.jpg

Terugslagkleppen

Een terugslagklep wordt gebruikt om water in één richting door te laten. Het water duwt de klep open en bij terugstromen zal de klep sluiten. Een veer in de klep zorgt er voor dat de klep gesloten blijft. Kennedy terugslagkleppen voldoen aan de AWWA C508 norm. De kleppen zijn vervaardigd uit gietijzer en hebben een bronzen klep.

Lees meer
vlinderklep_01W.jpg

Vlinderkleppen

Een vlinderklep kan de stroming van het water geheel of gedeeltelijk afsluiten met een schijf die om haar middellijn draait. Door draaiing over een hoek van 90° gaat de vlinderklep dus van open naar dicht of omgekeerd.

Lees meer
indicator_post_2945A.jpg

Standindicatie

Indicator Posts worden gebruikt in blusleidingnetten voor de bediening van afsluiters. De Indicator Post maakt het mogelijk ondergrondse of onbereikbare afsluiters te bedienen. Aan de Indicator Post is af te lezen of de afsluiter open of gesloten is.

Lees meer