kennedy valve hero (1).jpg

Hydranten & afsluiters

Uw bluswatervoorziening moet betrouwbaar zijn, functioneren en onderhoud moet eenvoudig zijn uit te voeren. Wij leveren altijd gecertificeerde producten met een lange levensduur. Onze hydranten en afsluiters zijn van hoge kwaliteit. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Hydranten

Als leverancier van Kennedy Valve hebben wij een uitgebreid assortiment hydranten en afsluiters. Producten van hoge kwaliteit. Eenvoudig in gebruik, robuust en onderhoudsvriendelijk. Onze hydranten voldoen aan de AWWA C-502 norm. Bovendien EN, UL en FM approved. 

 

Wij hebben ons assortiment overzichtelijk voor u samengevoegd in een productblad. Voor al uw vragen met betrekking tot hydranten staan we u graag te woord.

Meer informatie

Afsluiters

Kenbri Fire Fighting heeft een breed assortiment afsluiters voor gebruik in blusleidingnetten. Ons leverprogramma bestaat uit terugslagkleppen, schuifafsluiters en vlinderkleppen. Ook leveren we indicator posts voor de bediening van ondergrondse afsluiters.

 

Voor al uw vragen met betrekking tot afsluiters staan we u graag te woord. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer informatie

Vlinderkleppen

De Kennedy Valve vlinderkleppen zijn robuust en ontworpen voor jarenlang onderhoudsvrij gebruik. De vlinderkleppen hebben een 100% waterdichte afsluiting. De eenvoudige montage en onderhoud maken de Kennedy vlinderkleppen uitermate geschikt voor gebruik in blusleidingnetten.

Meer informatie