Als totaalleverancier van de brandweer leveren wij alle materialen voor brandbestrijding en hulpverlening. Materialen die uw werk effectiever en veiliger maken.

Brandweermateriaal

Een primaire taak van de brandweer. Voor al uw armaturen, brandslangen, opzetstukken en straalpijpen kunt u bij ons terecht. Het compleetste assortiment materialen voor brandbestrijding. Van brandblusser tot straatwaterkanon. 

Wij hebben ons assortiment overzichtelijk voor u samengevoegd in onze webshop. Voor al uw vragen met betrekking tot brandbestrijding staan we u graag te woord.

Meer informatie

Voertuigen

Mobiele slagkracht met groot vermogen. Of compacte oplossingen met razendsnelle responstijd. Ons modulaire voertuig concept biedt u de mogelijkheid uw voertuig geheel naar wens samen te stellen.

Meer informatie

Hoogwerkers

Vergroten uw werkgebied. Blussen op moeilijk bereikbare plaatsen. Reddingen uit hoge gebouwen. Voordelen van het gebruik van een hoogwerker. Als leverancier van Bronto Skylift bieden wij u hoogwaardige hoogwerkeroplossingen.

Meer informatie

Componenten

U heeft bij ons de keuze uit een breed pakket voertuigcomponenten. Hierdoor is uw voertuig in te richten naar uw behoefte en wensen. Kwalitatief hoogwaardige producten met zorg ingebouwd.

 
Meer informatie

Blussystemen

Wij leveren blussystemen voor diverse doeleinden. Van totale oplossingen voor de bescherming van uw installaties tot schuim-bijmengsystemen als onderdeel van uw bestaande blussysteem. Met een breed assortiment producten en deskundige ondersteuning van onze engineers vindt u bij ons altijd de juiste oplossing.

Meer informatie

Detectiesystemen

Systemen voor de detectie en analyse van toxische industriële gassen. De geavanceerde systemen van Bruker Daltonic scannen de omgeving en geven real-time informatie over welke stoffen zich in de omgeving bevinden. De speciaal ontwikkelde software geeft tevens de locatie en de concentratie weer.

Meer informatie

Blusschuim

Blusschuim of schuimvormend middel (SVM) bestaat in vele kwaliteiten. Elk met een specifiek doel en toepassingsgebied. Door samen te werken met verschillende gerenommeerde producenten zijn wij in staat ieder soort blusschuim te leveren. Onze productspecialisten staan u graag te woord voor al uw vragen over blusschuim.

Meer informatie