Inspectie

Wij leveren niet alleen materialen voor industriële brandbestrijding. Dagelijks voeren wij keuring en onderhoud uit aan deze materialen. Hier gaat altijd een inspectie aan vooraf. Dit geeft inzicht in de status van uw materialen. U weet dan welke zaken de meeste aandacht vragen.

 

Ook uw systemen kunnen we compleet of gedeeltelijk onder de loep nemen. Laat ons contact met u opnemen voor de mogelijkheden.

 

Meer informatie

Advisering

Heeft u de juiste materialen om uw werk goed uit te kunnen voeren? Past al uw gereedschap in uw voertuig? Bent u op de hoogte van de alternatieven? Bij ons krijgt u advies vanuit een praktisch oogpunt. Door mensen met een brandweerachtergrond die begrijpen wat uw werk inhoudt.

 

Zeker van uw zaak

Weloverwogen keuzes. Wij vinden het belangrijk dat u deze kunt maken. Hierdoor komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Meer informatie

Verhuur

Er wordt van u verwacht dat u altijd paraat staat. Overal en altijd. Maar waar is uw back-up? Wie kunt u bellen als uw materiaal er plotseling mee ophoudt? Gelukkig is onze verhuurafdeling, net als u, 24 uur per dag en zeven dagen in de week beschikbaar.

 

Alles

Van tankautospuit tot brandweerhelm. Van aggregaat tot zaklamp. Alle materialen en voertuigen waar u dagelijks mee te maken heeft kunt u bij ons huren. Vanuit onze groothandel activiteit is de kans klein dat we een item niet in huis hebben.

Meer informatie

Keuring

Naast de APK-keuring van het chassis zijn wij gespecialiseerd in het keuren van de brandweer technische opbouw. Onze keurmeesters zijn Aboma opgeleid. Naast uw voertuigen kunnen wij uw volledige bepakking keuren volgens NEN 3140. 

 

Wij kunnen uw voertuig compleet of gedeeltelijk onder de loep nemen. Laat ons contact met u opnemen voor de mogelijkheden.

Meer informatie

Onderhoud

U voorkomt eventuele defecten door het uitvoeren van periodiek onderhoud. Bepaalde onderdelen zijn gevoelig voor slijtage en dienen tijdig vervangen te worden. 

 

Correctief onderhoud

Wanneer tijdens een inspectie of keuring gebreken zijn geconstateerd kunnen deze worden verholpen middels correctief onderhoud. Deze werkzaamheden kunnen aansluitend aan het preventieve onderhoud door onze monteurs worden uitgevoerd.

 

Breng uw systemen op orde en neem contact op voor de mogelijkheden.

Meer informatie

Engineering

Vanuit onze rol als leverancier & installateur van industriële brandbestrijdingsmaterialen hebben we veel kennis van zaken. Omdat Kenbri Fire Fighting kan beschikken over de nieuwste technologieën op dit gebied is dit een groot voordeel bij het vinden van de best mogelijke oplossing.

Ontwerp
Onze kracht ligt in de engineering van klant specifieke oplossingen. U kunt van ons een onderbouwd ontwerp verwachten dat gebaseerd is op uw brandscenario en de eisen die de NFPA daaraan stelt.

 

Meer informatie

Installatie

Onze monteurs worden dagelijks voorzien van de juiste materialen. Onze strategische ligging t.o.v. de Europoort en de Antwerpse haven is een logistiek voordeel. Wij beschikken over een eigen vervoersdienst in combinatie met een grote voorraad. Onze deskundige servicemonteurs kunnen hierdoor doen wat we beloven.

 

Ervaren

Onze monteurs zijn vakmensen, waarvan sommige al meer dan 20 jaar in het vak zitten. Dagelijks dragen zij zorg voor de installatie en montage van onze producten. Van afsluiters tot complete blussystemen.

Meer informatie

Testen

Alle voorgeschreven testen worden voor oplevering uitgevoerd en gedocumenteerd. Zo meten wij debieten, flows en schuimbijmenging. Bijbehorende certificaten ontvangt u nadat de testen succesvol zijn afgerond. Pas daarna leveren wij onze systemen conform het ontwerp op.

Een voorbeeld van onze testprocedures is het meten van schuimbijmengpercentages.  We brachten hier een white paper over uit.

Meer informatie