Vacatures
shell_hero.jpg

'Het is prettig om één aanspreekpunt te hebben'

Shell Moerdijk maakt chemische producten op basis van aardolie. Het is een van de grootste chemische complexen van Nederland en Europa.

Website

BEDRIJFSPROFIEL
Organisatie: Shell Moerdijk
Naam: Ron Nagtzaam
Functie: Commandant Bedrijfsbrandweer Shell Moerdijk
Bedrijfstak: Chemie
Opgericht: 1970
Werknemers: Shell
Werkgebied: INDUSTRIE
Klant sinds: 2001
Website: www.shell.nl
 

 

HOE IS DE SAMENWERKING MET KENBRI TOT STAND GEKOMEN?

In de beginjaren 2000 beschikte Shell Moerdijk over een 17-tal leveranciers, waaronder Kenbri, die ieder hun deel van de brandveiligheidsprojecten op zich namen. Naderhand is er besloten het aantal leveranciers terug te brengen tot een maximum van twee, waarbij Kenbri het schopte tot het selecte groepje bedrijven waarmee Shell Moerdijk zaken doet omtrent brandveiligheid. Sindsdien is er weinig meer aan de situatie veranderd en is Kenbri verantwoordelijk voor legio projecten op de locatie Moerdijk.

 

WELKE ROL SPEELT KENBRI HIERIN?
Het takenpakket dat Kenbri voor zijn rekening neemt bij Shell Moerdijk, is divers. Zo zijn er twee werknemers van het bedrijf permanent gestationeerd op locatie. Werkzaamheden die door hen worden uitgevoerd, omvatten het controleren van de 4100 aanwezige kleine blusmiddelen, het onderhoud aan voertuigen, preventieve testen van verschillende veiligheidssystemen, capaciteitstesten voor het brandwaternet en het geven van trainingen aan ander personeel. Al deze activiteiten zijn een greep uit de service die Kenbri biedt aan Shell Moerdijk, maar Kenbri is ook betrokken bij de uitvoering van grootschalige bouwprojecten. Een daarvan is de aanleg van een volledig nieuw, 68 kilometer lang brandwaternet onder Shell Moerdijk.

Bij het testen van potentiële producten kwam Kenbri het beste uit de test op het gebied van veiligheid en prijs-kwaliteitverhouding. Dit heeft ertoe geleid dat Kenbri onder andere verantwoordelijk is voor de levering van maar liefst 456 hydranten die nodig zijn op het brandwaternet.

 

WAT IS EEN BELANGRIJKE REDEN OM VOOR KENBRI TE KIEZEN?

Wij hebben voor Kenbri gekozen omdat het een betrouwbare partner is, die oplossingsgericht werkt en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.  Daarnaast vind ik het prettig om één aanspreekpunt te hebben. Voor Moerdijk is dat Hans Pierar. Een krachtig persoon binnen de Kenbri-organisatie, die weet waarvoor hij staat.

Ron Nagtzaam, Commandant Bedrijfsbrandweer Shell Moerdijk