Vacatures

Blussystemen

Blussystemen zijn de meest effectieve manier om een vloeistofbrand te bestrijden. Vanuit de wet-en regelgeving worden daarom blusschuimsystemen voorgeschreven voor de bescherming van PGS-15 en PGS-29 objecten. Objecten waar grote hoeveelheden gevaarlijke stoffen worden opgeslagen.

 

Brandblussysteem op maat 

Blussystemen worden toegepast bij brandbestrijding van vloeistofbranden en voor het afdekken van vloeistoffen ter voorkoming van (her)ontsteking. De samenstelling van het blussysteem hangt af van het object dat beveiligd moet worden. Onze engineers bekijken samen met u de situatie en ontwikkelen op basis van een uitgebreid vooronderzoek het juiste brandblussysteem voor uw toepassing.

 

Back-up blusinstallaties

Omdat een langdurige downtime van uw installatie geen optie is, verhuren we ook tijdelijke back-up blusvoorzieningen. Zo blijft uw systeem in bedrijf, terwijl wij onderhoud verrichten aan uw blusinstallatie of deze geheel reviseren. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op
kleppenstations.jpg

Kleppenstations

In een kleppenstation bevindt zich onder andere de besturing van de blusinstallatie. Maar ook het schuimconcentraat, bijmengsystemen om het concentraat te mengen met water en alle leidingen die het blusschuim verplaatsen over het terrein.

Lees meer
bladdertank_hor.jpg

Bladdertanks

Opslagtanks voor schuimconcentraat en drukregelingssysteem om water en schuimconcentraat in de juiste verhouding te mengen tot een effectief blusmiddel. Onze bladdertanks zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Lees meer
proportioners.jpg

Schuimmengers

Schuimmengers zorgen voor een nauwkeurige bijmenging van het schuimconcentraat in de waterstroom van een brandblussysteem. Wij hebben een uitgebreid assortiment bijmengsystemen en schuimmengers.

Lees meer
schuimmaker.jpg

Schuimgeneratoren

Schuimgeneratoren zorgen voor de verschuiming van het svm met water. Verschuimen is nodig voor een adequate blussing en de damp onderdrukkende eigenschap van een schuimblussing. Kenbri heeft hierin een uitgebreid assortiment schuimgeneratoren. De keuze van het product is sterk afhankelijk van het type systeem en projectvereisten. Wij helpen u graag bij het maken van een juiste keuze.

Lees meer