Vacatures
angus fire.png

Angus Fire

Angus Fire staat wereldwijd synoniem voor brandbestrijdingsmiddelen van de hoogste kwaliteit.

Lees meer
akron.png

Akron Brass

Kenbri is al vele jaren de exclusieve partner in Nederland voor de Amerikaanse producent Akron Brass Company.

Lees meer
desautel.png

Desautel

In 1932 werd Desautel, een Frans bedrijf, opgericht met als specialiteit de ontwikkeling en productie van brandblussers voor diverse toepassingen.

Lees meer
lalizas.png

Lalizas

Lalizas produceert en distribueert meer dan 10.000 producten voor maritieme en offshore bedrijven. Het productassortiment van Lalizas omvat o.a. dompelpakken en reddingsvesten.

Lees meer
mullion.png

Mullion

Mullion is een producent van hulpmiddelen voor maritieme veiligheid en persoonlijke drijfuitrustingen die zijn ontworpen om levens te beschermen in de meest barre en meedogenloze omstandigheden.

Lees meer
besto.png

Besto

Besto is sinds 1920 leverancier van reddingsvesten. Besto is gespecialiseerd in professionele reddingsvesten voor offshore, maritieme en industriële toepassingen.

Lees meer
JoBird logo.png

JoBird

Kwaliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid zijn de kenmerken van de producten van JoBird. De opbergkasten van JoBird voor fire fighting equipment en LSA equipment zijn ontworpen om de zwaarste omgevingen te weerstaan. Sinds 1986 helpt JoBird haar klanten met het vinden van de juiste opslagoplossingen. 

Lees meer
Jonesco-logo.png

Jonesco

Jonesco levert kunststof opbergmogelijkheden voor fire fighting equipment. Vervaardigd van 100% recyclebaar polyethyleen (PE). Corrosievrij, bestand tegen de meeste chemicaliën, UV-bestendig en hoge slagvastheid.

Lees meer
NOHA.jpg

NOHA

NOHA is een toonaangevende leverancier van brandveiligheidsoplossingen voor commerciële gebouwen en industriële sectoren. Sinds 1924 leveren zij Noorse betrouwbaarheid.

Lees meer