Vacatures

Weber Rescue Systems

Weber Rescue Systems

Kenbri is exclusief dealer van Weber Rescue in Nederland

Weber Rescue Systems is een internationale, innovatieve fabrikant van hoogwaardige redgereedschappen. Het Duitse bedrijf ontwikkelt en produceert producten die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit en prestaties. Kenbri het aanspreekpunt voor verkoop en service ondersteuning in de Nederlandse markt.

 

Nieuwe voertuigtechnologieën en -materialen, samen met continu geoptimaliseerde veiligheidssystemen in voertuigen, verbeteren de bescherming van de inzittenden. Dit stelt de hulpdiensten echter altijd voor nieuwe uitdagingen.

 

Weber Rescue Systems heeft altijd op deze trend gereageerd met innovatieve en krachtige reddingssystemen die continu worden ontwikkeld en verder verbeterd. Voor vrijwel elk gebruiksscenario heeft Weber de juiste hulpverleningsapparatuur en -gereedschappen en een uitgebreid assortiment accessoires maakt het assortiment compleet.

 

Wereldwijd maken veel hulpverleners daarom gebruik van de redgereedschappen van Weber Rescue.

 

Innovatie
Drie innovatieve redgereedschaplijnen, te weten: Hydraulische redgereedschappen, pneumatische redgereedschappen en de laatste innovatie zijn de Smart Force gereedschappen van Weber Rescue. 

Bekijk de Weber producten op onze webshop