Kennedy Valve

Speciaal voor onze industriële klanten zijn wij actief met Kennedy hydranten en afsluiters voor toepassingen in blusleidingnetten. Kennedy is een toonaangevende Amerikaanse producent met meer dan een eeuw ervaring en een wereldwijd distributienetwerk. De jaarproductie hydranten bedraagt momenteel ruim 36.000 stuks. In Nederland mag Kenbri zich met Kennedy tot de marktleiders rekenen. Kennedy hydranten en afsluiters voldoen aan alle eisen die de professionele industriële gebruiker daaraan stelt. De materialen zijn eenvoudig van ontwerp en gemakkelijk te plaatsen, te onderhouden en zo nodig te repareren.

Ga naar website

Akron Brass

Kenbri is al vele jaren de exclusieve partner in Nederland voor de Amerikaanse producent Akron Brass Company. De monitoren en handstraalpijpen van Akron zijn van het allerhoogste niveau als het gaat om kwaliteit, productontwikkeling en innovatie. Dit komt tot uiting in zaken als worplengte, straalpatroon en capaciteit. Technische details, zoals de draaiende tandkrans bij handstraalpijpen en de ingebouwde cavitatieschotten bij de monitoren, maken het verschil.

Ga naar website

Angus Fire

Angus Fire staat wereldwijd synoniem voor brandbestrijdingsmiddelen van de hoogste kwaliteit. Zo is de Angus Duraline persslang nog altijd het product waar andere fabrikanten zich aan meten. Naast de Duraline persslangen is Angus ook fabrikant van schuimvormende middelen, zoals Expandol, FP70, Alcoseal, Niagara en Tridol, schuimvormende armaturen, bijmengsystemen en vaste blusinstallaties. Kenbri Fire Fighting is sinds 2008 exclusief dealer van Angus Fire in Nederland.

Ga naar website

Dafo Fomtec

Dafo Fomtec uit Zweden is leverancier van alle typen schuimvormende middelen en schuim hardware. 

 

Dit bedrijf, met klanten in meer dan 50 landen, heeft in de slechts 10 jaar dat het nu bestaat een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd.

 

Dafo Fomtec is al enkele jaren leverancier van Kenbri. Enkele grote klanten, waaronder Vopak, gebruiken inmiddels bladdertanks en blusschuim van Fomtec om grote tankinstallaties te beschermen.

 

De samenwerking is zeer succesvol gebleken en daarom heeft Dafo Fomtec besloten om Kenbri aan te stellen als exclusief distributeur voor de Benelux. Dit betekent o.a. dat we in onze vestigingen in Numansdorp en Beveren (België) al het gangbare SVM voortaan op voorraad hebben staan. Hierdoor kunnen we onze klanten nog sneller bedienen.

Ga naar website

Bronto Skylift

Exclusief dealer van Bronto Skylift in Nederland

Het Finse Bronto Skylift is ’s werelds leidende fabrikant van brandweerhoogwerkers. Met een productprogramma dat varieert van standaard brandweerhoogwerkers, combinatie voertuigen, blusarmen, tot hoogwerkers voor het blussen van industriële branden vanaf hoogte, kan een oplossing geboden worden voor vrijwel ieder toepassingsgebied.

 

Bronto Skylift, is de markleider op basis van:

- Ervaring wereldwijd zijn er meer dan 6.000 Bronto’s in gebruik 

- Variëteit meer dan 30 verschillende typen met werkhoogtes van 23 tot 112 meter

- Technologie de beste gewicht-werkhoogte verhouding door hoogwaardige plasma las methodes

- Flexibiliteit een hoge mate van maatwerk, meer dan 2.000 opties leverbaar.

Ga naar website

Bruker Daltonic

Bruker Daltonic biedt een breed spectrum aan producten voor onderzoek en ontwikkeling. Een onderdeel daarvan zijn zicht- en detectiesystemen. Kenbri vertegenwoordigt deze productgroep voor de Nederlandse markt.

Ga naar website