Vacatures

Kenbri is al jarenlang exclusieve dealer van verschillende A-merken op het gebied van blusschuim, hydranten, monitoren en afsluiters. Dit betekent dat deze merken uitsluitend bij Kenbri verkrijgbaar zijn. Of u nu op zoek bent naar blusschuim van hoge kwaliteit of gecertificeerde hydranten die aan alle wet- en regelgeving voldoen: Kenbri levert uiteenlopende producten van verschillende vooraanstaande fabrikanten. Zo vindt u bij ons altijd een productlijn die past binnen de voor u geldende wet- en regelgeving. Bovendien zijn deze A-merken op de langere termijn een voordeligere oplossing.

 

Waarom wij kiezen voor A-merken

Vanuit onze kennis en ervaring adviseren wij u graag op het gebied van brandveiligheid. Op basis van uw wens en specifieke situatie bekijken we wat voor u de beste oplossing is. Welke merken we hierbij adviseren, is afhankelijk van verschillende factoren. Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een A-merk, is de zogenaamde ‘Total Cost of Ownership’ (ofwel TCO). Simpel gezegd: een A-merkproduct is wellicht in de aanschaf duurder, maar betaalt zich op de lange termijn terug. Dit heeft te maken met kwaliteit en duurzaamheid. A-merkproducten gaan doorgaans langer mee en vragen om minder onderhoudskosten. Zo bent u uiteindelijk een stuk voordeliger uit. Meer weten over Total Cost of Ownership via een praktijkvoorbeeld? Lees dan hier onze interessante case: Maasvlakte Olie Terminal.

 

Uitgebreide productkennis brandweermaterialen

Daarnaast verzorgen A-merkfabrikanten uitgebreide producttrainingen aan onze monteurs. Met regelmatige bezoekjes aan de fabriek krijgen zij instructies over het volledige systeem en blijven we op de hoogte van nieuwe producten en ontwikkelingen in de markt. Omdat het merendeel van onze mensen een achtergrond heeft als brandweerman, kennen we de praktijk bovendien als geen ander. Zo bent u bij Kenbri verzekerd van uitgebreide productkennis en een passend advies.

 

Ook back-up leverancier bij problemen met hardware, bluspompen of blusvoertuigen.

Tot slot is Kenbri ook back-up leverancier van A-merken. Heeft u problemen met bijvoorbeeld hardware, bluspompen of blusvoertuigen? Bij Kenbri ontvangt u een tijdelijk vervangend systeem van hoogwaardige kwaliteit. Zo bent u er ook tijdens een onderhoudsperiode zeker van dat u kunt rekenen op kwalitatief hoogwaardig materiaal.

 

Bekijk hieronder de A-merken met Kenbri als exclusieve dealer of lees meer over Total Cost of Ownership in onze interessante case: Maasvlakte Olie Terminal.

akron.png

Akron Brass

Kenbri is al vele jaren de exclusieve partner in Nederland voor de Amerikaanse producent Akron Brass Company.

Lees meer
angus fire.png

Angus Fire

Angus Fire staat wereldwijd synoniem voor brandbestrijdingsmiddelen van de hoogste kwaliteit.

Lees meer
Bronto Skylift.png

Bronto Skylift

Kenbri is exclusief dealer van Bronto Skylift in Nederland. Het Finse Bronto Skylift is een wereldwijde leverancier van hoogwerkers voor brandbestrijding, hulpverlening en industriële toepassingen.

Lees meer
Bruker Daltonic.png

Bruker Daltonic

Bruker Daltonic biedt een breed spectrum aan producten voor onderzoek en ontwikkeling, waaronder zicht- en detectiesystemen.

Lees meer
FireDos_logo rood.png

FireDos

Angus Fire staat wereldwijd synoniem voor brandbestrijdingsmiddelen van de hoogste kwaliteit.

Lees meer
kennedy valve.png

Kennedy Valve

Speciaal voor onze industriële klanten zijn wij actief met Kennedy hydranten en afsluiters voor toepassingen in blusleidingnetten.

Lees meer