Brandweermateriaal en safety equipment voor scheepvaart en offshore toepassingen. Gecertificeerde materialen die bestand zijn tegen extreme omstandigheden.

Brandweermateriaal

Robuuste producten die bestand zijn tegen de elementen. Zeewaterbestendige materialen garanderen een lange levensduur. Ons assortiment is samengesteld met producten van toonaangevende leveranciers. U kunt bij ons terecht voor al uw materialen voor brandbestrijding.

Meer informatie

Safety equipment

Hoge veiligheidseisen vragen om producten van het hoogste niveau. Producten van gespecialiseerde leveranciers als Hansen protection. Ons complete assortiment veiligheidsmaterialen bestaat o.a. uit overlevingspakken, redvesten, noodsignalen en valbeveiliging.

Meer informatie

Monitoren & nozzles

Robuuste waterkanonnen. Grote worplengte. Eenvoudig in onderhoud en gebruik. Brandbeveiliging van het hoogste niveau. In diverse uitvoeringen, afgestemd op uw situatie.

Meer informatie

Blussystemen

De TWIN AGENT combineert twee blustechnieken in één systeem: poeder en blusschuim. Op deze manier kunnen vloeistofbranden het meest effectief worden bestreden. De brand wordt neergeslagen door het poeder, vervolgens zorgt een schuimdeken ervoor dat het vuur niet meer oplaait. De TWIN AGENT is corrosiebestendig en robuust ontworpen om bestand te zijn tegen extreme weersomstandigheden.

 

TWIN AGENTS zijn zeer geschikt voor de beveiliging van uw helikopterplatform. Voor de meeste platformen is een standaard TWIN AGENT systeem beschikbaar.

Meer informatie

Blusschuim

Blusschuim of schuimvormend middel (SVM) bestaat in vele kwaliteiten. Elk met een specifiek doel en toepassingsgebied. Door samen te werken met verschillende gerenommeerde producenten zijn wij in staat ieder soort blusschuim te leveren. Onze productspecialisten staan u graag te woord voor al uw vragen over blusschuim.

Meer informatie