Angus Fire

Angus Fire staat wereldwijd synoniem voor brandbestrijdingsmiddelen van de hoogste kwaliteit. Zo is de Angus Duraline persslang nog altijd het product waar andere fabrikanten zich aan meten. Naast de Duraline persslangen is Angus ook fabrikant van schuimvormende middelen, zoals Expandol, FP70, Alcoseal, Niagara en Tridol, schuimvormende armaturen, bijmengsystemen en vaste blusinstallaties. Kenbri Fire Fighting is sinds 2008 exclusief dealer van Angus Fire in Nederland.

Ga naar website

Akron Brass

Kenbri is al vele jaren de exclusieve partner in Nederland voor de Amerikaanse producent Akron Brass Company. De monitoren en handstraalpijpen van Akron zijn van het allerhoogste niveau als het gaat om kwaliteit, productontwikkeling en innovatie. Dit komt tot uiting in zaken als worplengte, straalpatroon en capaciteit. Technische details, zoals de draaiende tandkrans bij handstraalpijpen en de ingebouwde cavitatieschotten bij de monitoren, maken het verschil.

Ga naar website

Leader

Leader is één van leidende fabrikant van overdrukventilatoren, met een assortiment overdrukventilatoren met capaciteiten van 24.000 tot 96.000 m3/uur, diverse aandrijvingen en speciale explosieveilige uitvoeringen. Met de introductie van de revolutionaire Pow’air ventilatortechnologie in 2008, heeft Leader de nieuwe standaard voor de toekomst bepaald. Kenbri Fire Fighting B.V. is in 2008 door Leader aangesteld als exclusief dealer voor Nederland.

Ga naar website

Bronto Skylift

Exclusief dealer van Bronto Skylift in Nederland

Het Finse Bronto Skylift is ’s werelds leidende fabrikant van brandweerhoogwerkers. Met een productprogramma dat varieert van standaard brandweerhoogwerkers, combinatie voertuigen, blusarmen, tot hoogwerkers voor het blussen van industriële branden vanaf hoogte, kan een oplossing geboden worden voor vrijwel ieder toepassingsgebied.

 

Bronto Skylift, is de markleider op basis van:

- Ervaring wereldwijd zijn er meer dan 6.000 Bronto’s in gebruik 

- Variëteit meer dan 30 verschillende typen met werkhoogtes van 23 tot 112 meter

- Technologie de beste gewicht-werkhoogte verhouding door hoogwaardige plasma las methodes

- Flexibiliteit een hoge mate van maatwerk, meer dan 2.000 opties leverbaar.

Ga naar website

Pyrolance

Het PyroLance systeem is een vooruitstrevende oplossing waarmee branden in gesloten compartimenten veiliger kunnen worden bestreden. Met de PyroLance zijn brandbestrijders in staat om eerst controle te krijgen over de condities in het brandcompartiment, vóórdat zij het compartiment betreden.

Voor al uw vragen met betrekking tot Pyrolance staan we u graag te woord.

Ga naar website