Vacatures

Verhuur

Wij verhuren (industriële) brandbestrijdingsmaterialen, pompen, generatoren, bepakkingsmateriaal en brandweervoertuigen. Het materieel voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van deze tijd en kan met of zonder gekwalificeerd bedieningspersoneel worden gehuurd.

 

Complete back-up blusinstallaties

Als de situatie urgent is, dan beschikt Kenbri Fire Fighting over uitgebreide backup voorzieningen om snel een tijdelijke blusvoorziening te installeren, desgewenst met bemanning. Hierdoor komen je bedrijfsprocessen niet in gevaar en kan er tegelijkertijd gewerkt worden aan het op het gewenste niveau brengen van de brandveiligheidsvoorzieningen. Wij kunnen tijdelijke blusoplossingen verzorgen voor o.a. industriële, maritieme en offshore toepassingen.

Gekwalificeerde medewerkers 

Wij beschikken over rijksgediplomeerd brandweerpersoneel, dat in de meeste gevallen tevens in het bezit is van het rijkscertificaat Pompbediener.  Ons personeel beschikt bovendien over het VCA-VOL diploma. 

 

24/7 bereikbaar

Calamiteiten, storingen en uitval laten zich niet plannen. Dan is het belangrijk om snel te kunnen reageren en leveren. Daarom is onze verhuurafdeling 24/7 bereikbaar. Neem contact met ons op per telefoon: 0187-49 35 88 of per e-mail verhuur@kenbri.nl.

BEL DIRECT          Verhuurvoorwaarden  

header_pomp_773_driekwart_links_voor.jpg

Dieselpompen

Wij verhuren verschillende typen dieselpompen. Voor brandbestrijding, maar ook voor diverse industriële werkzaamheden, waarbij het onder druk verpompen van grote hoeveelheden water gewenst is.

Lees meer
750_twinlight.jpg

Generatoren

Generatoren zijn ideaal voor de stroomvoorziening op locatie. Maar ook als werkplekverlichting wanneer er 24 per dag werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Lees meer
header_595_driekwart_links_voor.jpg

Tankautospuiten

Wij hebben diverse tankautospuiten voor de verhuur beschikbaar. Ze zijn allen voorzien van een BiZa-bepakking voor brandbestrijding en kunnen zodoende direct worden ingezet als eerste uitrukvoertuig.

Lees meer
header_BDBJ13_driekwart_linksvoor.jpg

HV-voertuigen

Wij hebben diverse HV-voertuigen voor de verhuur beschikbaar. Ze zijn alle voorzien van een BiZa-bepakking voor brandbestrijding en kunnen zodoende direct worden ingezet als eerste uitrukvoertuig.

Lees meer
611_schuimblusvoertuig.jpg

Industriële voertuigen

Wij hebben diverse industriële schuimblusvoertuigen voor de verhuur beschikbaar. Ze zijn allen voorzien van een groot vermogen pomp voor brandbestrijding en kunnen zodoende direct worden ingezet als eerste uitrukvoertuig.

Lees meer
header_MAC06_1_driekwart_links_voor.jpg

Crashtenders

Wij hebben diverse crashtenders voor de verhuur beschikbaar. In te zetten als ARFF voertuig of industrieel schuimblusvoertuig.

Lees meer
header_592_driekwart_links_voor.jpg

Hoogwerkers / Autoladders

Wij hebben diverse hoogwerkers/autoladders voor de verhuur beschikbaar.

Lees meer
563_haakarm.jpg

Haakarmvoertuigen

Wij hebben diverse haakarmvoertuigen voor de verhuur beschikbaar.

Lees meer
573_iveco_logistiek.jpg

Logistieke voertuigen

Wij hebben diverse logistieke voertuigen voor de verhuur beschikbaar.

Lees meer