Brandweermateriaal

Wij leveren al uw materialen voor brandbestrijding. Het gebruik van hoogwaardige grondstoffen garandeert de kwaliteit van onze producten. Ontworpen voor intensief gebruik en bestand tegen extreme omstandigheden. Leverbaar in diverse uitvoeringen afhankelijk van uw inzetgebied. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op
slang.jpg

Slangen

Bij het blussen van een brand moet u kunnen rekenen op de kwaliteit van uw brandslangen. Het is per slot van rekening uw directe bescherming. Ons assortiment slangen is leverbaar in diverse materialen en kwaliteiten Wij hebben ons assortiment overzichtelijk voor u samengesteld. Voor al uw vragen met betrekking tot straalpijpen en watertransport staan we u graag te woord. 

Lees meer
straalpijp.jpg

Straalpijpen

Bij het blussen van een brand moet u kunnen rekenen op de kwaliteit van uw straalpijp. Het is per slot van rekening uw directe bescherming. Ons assortiment straalpijpen zijn leverbaar in diverse materialen. Van Brons tot kunststof. Wij hebben ons assortiment overzichtelijk voor u samengevoegd in een productblad. Voor al uw vragen met betrekking tot straalpijpen en watertransport staan we u graag te woord.

Lees meer
armatuur.jpg

Armaturen

Uw brandslang aansluiten op de watervoorziening? Slangen met elkaar verbinden? Schuim aan het water toevoegen? Hiervoor hebben wij een uitgebreid assortiment armaturen. Onze armaturen voldoen volledig aan de Europese normen. Wij hebben ons assortiment overzichtelijk voor u samengevoegd in een productblad. Voor al uw vragen met betrekking tot armaturen staan we u graag te woord.

Lees meer
angus_alcoseal_label.jpg

Blusschuim

Omdat niet iedere brand hetzelfde is, vereist iedere type brand ook een andere manier van blussen. Bij Kenbri hebben we voor ieder type brand de juiste blusmiddelen in huis, waaronder diverse soorten blusschuim.

Lees meer