Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je werken voor een dynamisch en toonaangevend bedrijf op het gebied van professionele brand- en incidentbestrijding? Dan hebben wij misschien een passende functie voor jou!

Hieronder zie je een overzicht van onze vacatures.

Monteur brandweervoertuigen

Voor onze afdeling Projecten Brandweervoertuigen zijn wij, wegens groei, op zoek naar Monteurs (fulltime) en Leerling Monteurs (BBL). Kom jij ons team versterken?

LEES MEER

Voorman industrie projecten

Voor onze afdeling Industrie Projecten zijn wij per direct op zoek naar een voorman. In deze functie ben je een belangrijke schakel tussen de werkvloer en de klant. Je werkt met een vast team, waarmee je onze projecten succesvol oplevert.

LEES MEER

Werkvoorbereider

Als Werkvoorbereider bij Kenbri heb je de verantwoording over de voorbereiding, organisatie en coördinatie van diverse projecten binnen onze afdeling Industrie. Je bent een belangrijke schakel tussen sales, projectleiders, engineers en uitvoerders.

LEES MEER

Servicemonteur Industrie

Als Servicemonteur Industrie speel je een belangrijke rol. Dankzij jou zijn de brandblussystemen van onze klanten altijd up-to-date en in topconditie. Je werkt voornamelijk op locatie bij bedrijven in de Botlek, Europoort en Maasvlakte.

LEES MEER