18/06/2019

Stagiair(e) Office Assistant / Secretaresse

Ben jij op je best wanneer je verantwoordelijkheid mag nemen over uiteenlopende werkzaamheden op administratief, secretarieel en facilitair gebied? Ben jij een flexibele duizendpoot die van vele markten thuis is? En streef je naar een vlotte werking van de organisatie? Mooi! Dan ben jij de Office Assistant stagiair(e) die wij zoeken.

LEES MEER
04/06/2019

Order support medewerker

Je bent een administratieve kanjer die initiatief durft te nemen, accuraat is, sterk communicatief, analytisch en commercieel.

LEES MEER
15/05/2019

Projectleider

Ben jij een echte kartrekker? Durf jij het aan om brandweervoertuigen voor de meest uiteenlopende toepassingen te ontwerpen, te bouwen en naar een next level te brengen? Kun jij zeggen dat je altijd streeft naar 100% perfectie? Zorg jij voor het behalen van de afgesproken resultaten van het totale project? Dan wil jij zeker onderdeel worden van het Kenbri team!

LEES MEER
02/05/2019

Servicemonteur industrie (Rotterdam/Botlek)

Als ‘servicemonteur industrie’ werk je veelal op locatie bij allerlei bedrijven in de Europoort. Je voert inspecties uit aan blusleiding-netwerken en schuimsystemen. Eerst onder begeleiding van een collega, later geheel zelfstandig. Resultaten van deze inspecties verwerk je via een tablet in ons systeem.

LEES MEER
16/04/2019

Servicemonteur industrie (Amsterdam)

Wil jij bijdragen aan de veiligheid van onze industrie? Ben jij de techneut die ervoor zorgt dat de blusleidingnetten en schuimsystemen van de (petro)chemische industrie in topconditie zijn en blijven? Ben jij een teamplayer met oog voor kwaliteit? Dan is Kenbri Fire Fighting op zoek naar jou!

LEES MEER
01/04/2019

Technisch inkoper (ft)

De technisch inkoper heeft een breed takenpakket en is, met de tactisch inkoper, verantwoordelijk voor een diversiteit aan in te kopen onderdelen, diensten en (brandweer)materialen.

LEES MEER
28/03/2019

Elektromonteur (ft)

Als elektromonteur / monteur elektrotechniek van onze Serviceafdeling Brandweervoertuigen verricht je preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden, als ook modificatie-, inspectie- en keuringswerkzaamheden aan allerlei typen brandweervoertuigen, pompen en componenten.

LEES MEER
28/03/2019

Operationeel medewerker verhuur

Heb je verstand van industriële pompen? Vind je het vanzelfsprekend dat er alles aan gedaan moet worden zodat de klant weer verder kan? Word je wel eens vergeleken met McGyver? Dan is Kenbri Fire Fighting op zoek naar jou!

LEES MEER
26/03/2019

Servicemonteur crashtenders

Wil jij een actieve bijdrage leveren aan de veiligheid van het vliegverkeer op militaire vliegvelden? Ben jij die techneut waarvoor zware bedrijfswagens niet zwaar genoeg kunnen zijn? Vind jij het leuk om met bijzondere brandbestrijdingsvoertuigen te werken? Dan is Kenbri Fire Fighting op zoek naar jou!

LEES MEER
20/03/2019

Servicemonteur Offshore & Maritiem

Wil jij bijdragen aan de veiligheid in de maritieme sector? Ben jij de techneut die ervoor zorgt dat de Life Saving Aplliances, kleine blusmiddelen en vast opgestelde blusinstallaties van onze klanten in topconditie zijn en blijven? Kun jij zelfstandig werken en heb je oog voor detail? Dan is Kenbri Fire Fighting op zoek naar jou!

LEES MEER