Vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je werken voor een dynamisch en toonaangevend bedrijf op het gebied van professionele brand- en incidentbestrijding? Dan hebben wij vast en zeker een passende functie voor jou!

Kijk hieronder welke vacacture bij jou past.

Servicemonteur Brandweervoertuigen (Dedemsvaart)

Als Servicemonteur Brandweervoertuigen op onze vestiging in Dedemsvaart ben jij de expert op het gebied van onze brandweervoertuigen. Jij begrijpt als geen ander dat onze klanten professionals zijn die zich vol overgave inzetten voor brandbestrijding. Ga jij samen met het serviceteam bijdragen aan hun missie?

LEES MEER

Servicemonteur Brandweervoertuigen

Als Servicemonteur Brandweervoertuigen ben jij de expert op het gebied van onze brandweervoertuigen. Jij begrijpt als geen ander dat onze klanten professionals zijn die zich vol overgave inzetten voor brandbestrijding. Ga jij samen met het serviceteam bijdragen aan hun missie?

LEES MEER

Industrieel testleider schuim- en bluswatersystemen

Als testleider bij Kenbri werk je bij onze klanten in de (petro)chemische Industrie, voornamelijk op locatie. Je bent verantwoordelijk voor het succesvol leiden tussentijdse testonderdelen en volledige testtrajecten van schuim- en bluswatersystemen. Je zorgt dat de veiligheid gewaarborgd wordt en dat deze systemen op de meest efficiënte manier werken. Hiervoor zal je onder andere nauw samenwerken met ons engineeringsteam.

LEES MEER

Servicemonteur Industrie

Met jouw hands-on-mentaliteit en servicegerichte aanpak zorg jij ervoor dat brandveiligheid bij onze petrochemische klanten gewaarborgd wordt.

LEES MEER

Servicemonteur Crashtenders

Crashtenders zijn cruciaal voor het veilig starten en landen op luchthavens. Kenbri is bij uitstek dé specialist in het onderhoud van deze indrukwekkende blusreuzen. Kom jij als Servicemonteur Crashtenders daaraan bijdragen? Solliciteer snel!

LEES MEER

Open sollicitatie

Heb je op dit moment geen vacature gevonden die bij jou past maar wil je wél graag bij Kenbri aan de slag? Stuur dan een open sollicitatie.

LEES MEER

Diverse stagemogelijkheden

Ben jij op zoek naar een unieke en vooral leerzame stage? Kenbri biedt jou deze kans! Wij vinden het aanbieden van kwalitatieve stages, goede begeleiding en de ruimte voor ontwikkeling erg belangrijk.

LEES MEER