Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je werken voor een dynamisch en toonaangevend bedrijf op het gebied van professionele brand- en incidentbestrijding? Dan hebben wij misschien een passende functie voor jou!

Hieronder zie je een overzicht van onze vacatures.

Maintenance engineer

Als Maintenance engineer bij Kenbri Industrie ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de onderhoudswerkzaamheden en het opstellen van (meerjarige) onderhoudsbegrotingen en -planningen. Alles draait om de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de installaties.

LEES MEER

Projectmanager

Als projectmanager bij Kenbri Industrie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van meerdere Fire Fighting projecten in de industrie.

LEES MEER

Werkvoorbereider

Als Werkvoorbereider bij Kenbri krijg je de verantwoording over de voorbereiding, organisatie en coördinatie van diverse projecten binnen onze afdeling Industrie. Je bent een belangrijk schakel tussen sales, projectleiders, engineers en uitvoerders.

LEES MEER

Magazijn medewerker

Als magazijn medewerker ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het magazijn of de opslagplaats voor de goederen. Je bent bezig met de in- en uitvoer van goederen en verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen.

LEES MEER

Medewerker Supply Chain

Ben jij dé logistieke spil die opereert tussen klant en interne organisatie? Solliciteer dan snel! Als medewerker Supply Chain ben je verantwoordelijk voor de voortgang van lopende opdrachten van begin tot eind. Je verleent administratieve en operationele ondersteuning aan de Business Unit Industrie met de focus op de afgesproken servicegraad met de klant.

LEES MEER

Servicemonteur Offshore

Als servicemonteur van onze afdeling Offshore & Maritiem verricht je de werkzaamheden grotendeels op locatie bij onze klanten. Jij zorgt ervoor dat de brandblussystemen en veiligheidsmaterialen altijd up-to-date en in topconditie zijn.

LEES MEER

Junior Werkvoorbereider Brandweervoertuigen

Ben jij een onlangs afgestudeerde HTS’er of ben je bijna klaar met je studie? Is je studierichting werktuigbouw, elektronica, automotive of misschien zelfs mechatronica? Heb je interesse in grote voertuigen en dan bij voorkeur brandweervoertuigen? Wil je je breed ontwikkelen? Dan hebben wij dé startersfunctie voor je.

LEES MEER

Servicemonteur Industrie

Als Servicemonteur Industrie speel je een belangrijke rol. Dankzij jou zijn de brandblussystemen van onze klanten altijd up-to-date en in topconditie. Je werkt voornamelijk op locatie bij bedrijven in de Botlek, Europoort en Maasvlakte.

LEES MEER