Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je werken voor een dynamisch en toonaangevend bedrijf op het gebied van professionele brand- en incidentbestrijding? Dan hebben wij vast en zeker een passende functie voor jou!

Kijk hieronder welke vacacture bij jou past.

Open sollicitatie

Heb je op dit moment geen vacature gevonden die bij jou past maar wil je wél graag bij Kenbri aan de slag? Stuur dan een open sollicitatie.

LEES MEER

Logistiek medewerker

Als medewerker logistiek zorg jij ervoor dat alles op rolletjes verloopt in ons groot en technisch magazijn op onze hoofdkantoor in Numansdorp.

LEES MEER

Accountmanager Duitsland

Als Accountmanager Duitsland ga je aan de slag voor onze Business Unit Industrie. We vinden het belangrijk dat je nieuwe business bij potentiële klanten binnen het werkgebied Industrie gaat binnenhalen. Solliciteer snel!

LEES MEER

Support Engineer Applicaties

Ben jij onze brandweer als het gaat om het blussen van onze IT support brandjes? Kan jij snel schakelen tussen verschillende IT-gerelateerde vraagstukken? Ben jij enthousiast en behulpzaam naar je collega's? Solliciteer snel!

LEES MEER

Servicemonteur Brandblussystemen On- en Offshore

Ben jij de servicemonteur die zonder schroom de helikopter instapt, zeebenen heeft en naar een offshore platform gaat, om daar de brandblussystemen te inspecteren, onderhouden en storingen te verhelpen? Zo ja, dan zoeken we jou als servicemonteur binnen ons bedrijf! Solliciteer snel!

LEES MEER

Servicemonteur crashtenders

De beschikbaarheid van crashtenders is een voorwaarde om te kunnen starten en landen op een luchthaven. De beschikbaarheid van deze specialistische voertuigen voor vliegtuigbrandbestrijding is dan ook essentieel voor iedere luchthaven. Kenbri is de specialist op het gebied van het onderhouden van crashtenders. Solliciteer snel!

LEES MEER

Werkvoorbereider Brandweer

Zodra Kenbri een nieuwe opdracht heeft voor een voertuigproject, zal het Salesteam het project overdragen aan het team Nieuwbouw. De werkvoorbereider levert een belangrijke bijdrage aan de projecten door middels de kwaliteit van het voorbereide werk ervoor te zorgen dat de werkplaats zo snel en efficiënt mogelijk de voertuigen kan afbouwen. Solliciteer snel!

LEES MEER

Monteur brandweervoertuigen nieuwbouw | Kenbri Numansdorp

Als monteur brandweervoertuigen nieuwbouw verricht je montage en installatiewerkzaamheden aan nieuwste typen high tech brandweervoertuigen. Het uitdagende van het werken aan nieuwe brandweervoertuigen is dat het heel veel technische facetten in zich heeft zoals, elektrotechniek, werktuigbouw, mechanica, hydrauliek, pneumatiek, pompen, automotive, assemblage. Solliciteer snel!

LEES MEER

QA/QC Officer

De QA-QC Officer bij Kenbri is verantwoordelijk voor het borgen van het kwaliteitsbewustzijn en de integratie van kwaliteitszorg binnen de projecten Industrie en shared service omgeving.

LEES MEER

Werkvoorbereider Projecten Industrie

Als werkvoorbereider projecten industrie draag je bij aan het volgens vastgestelde uitgangspunten organiseren van materialen, mensen en middelen om het aangenomen werk binnen budget, effectief en efficiënt uit te voeren en vast te leggen in het ERP-systeem.

LEES MEER

Servicemonteur Industrie

Als Servicemonteur Industrie speel je een belangrijke rol. Dankzij jou zijn de brandblussystemen van onze klanten altijd up-to-date en in topconditie. Je werkt voornamelijk op locatie bij bedrijven in de Botlek, Europoort en Maasvlakte.

LEES MEER