04/07/2019

Marketing & communicatie specialist (ft)

Heb jij sterke kwaliteiten & capaciteiten op het gebied van marketing & communicatie? En herken je jezelf in onderstaand profiel? Dan is Kenbri iets voor jou!

LEES MEER
04/07/2019

Werkvoorbereider Productie (ft)

Ben jij een positief ingestelde teamspeler? En kan jij zelfstandig en gestructureerd werken? Als werkvoorbereider op de productievloer van onze nieuwbouwafdeling ben je primair verantwoordelijk voor het voorbereiden en het tijdig ter beschikking stellen van de materiaalstroom en informatiestroom richting onze productiewerking.

LEES MEER
18/06/2019

Stagiair(e) Office Assistant / Secretaresse

Ben jij op je best wanneer je verantwoordelijkheid mag nemen over uiteenlopende werkzaamheden op administratief, secretarieel en facilitair gebied? Ben jij een flexibele duizendpoot die van vele markten thuis is? En streef je naar een vlotte werking van de organisatie? Mooi! Dan ben jij de Office Assistant stagiair(e) die wij zoeken.

LEES MEER
15/05/2019

(Aankomend) Projectleider E&I

Ben jij een echte kartrekker? Durf jij het aan om brandweervoertuigen voor de meest uiteenlopende toepassingen te ontwerpen, te bouwen en naar een next level te brengen? Kun jij zeggen dat je altijd streeft naar 100% perfectie? Zorg jij voor het behalen van de afgesproken resultaten van het totale project? Dan wil jij zeker onderdeel worden van het Kenbri team!

LEES MEER
02/05/2019

Servicemonteur industrie (Rotterdam/Botlek)

Als ‘servicemonteur industrie’ werk je veelal op locatie bij allerlei bedrijven in de Europoort. Je voert inspecties uit aan blusleiding-netwerken en schuimsystemen. Eerst onder begeleiding van een collega, later geheel zelfstandig. Resultaten van deze inspecties verwerk je via een tablet in ons systeem.

LEES MEER
01/04/2019

Inkoper (ft)

Wil jij (indirect) meewerken aan de veiligheid van Nederland en heb je affiniteit met techniek, brandweer en/of brandbeveiliging? Sluit je dan aan bij het team van Kenbri Fire Fighting.

LEES MEER
28/03/2019

Operationeel medewerker verhuur

Heb je verstand van industriële pompen? Vind je het vanzelfsprekend dat er alles aan gedaan moet worden zodat de klant weer verder kan? Word je wel eens vergeleken met McGyver? Dan is Kenbri Fire Fighting op zoek naar jou!

LEES MEER
20/03/2019

Servicemonteur Offshore & Maritiem

Wil jij bijdragen aan de veiligheid in de maritieme sector? Ben jij de techneut die ervoor zorgt dat de Life Saving Aplliances, kleine blusmiddelen en vast opgestelde blusinstallaties van onze klanten in topconditie zijn en blijven? Kun jij zelfstandig werken en heb je oog voor detail? Dan is Kenbri Fire Fighting op zoek naar jou!

LEES MEER