16/04/2019

Servicemonteur industrie (regio A'dam)

Wil jij bijdragen aan de veiligheid van onze industrie? Ben jij de techneut die ervoor zorgt dat de blusleidingnetten en schuimsystemen van de (petro)chemische industrie in topconditie zijn en blijven? Ben jij een teamplayer met oog voor kwaliteit? Dan is Kenbri Fire Fighting op zoek naar jou!

LEES MEER
05/04/2019

Service Coördinator

Samen met je collega service coördinator stuur en motiveer je een team van ca 13 servicemonteurs van de afdeling Industrie. Je weet wat er zich op de werkvloer afspeelt en je ziet toe op een proactieve communicatie met je klanten. Je ziet het als een persoonlijke uitdaging om de kwaliteit van onze dienstverlening naar een nog hoger plan te tillen en de klanttevredenheid verder te optimaliseren.

LEES MEER
05/04/2019

Systeembeheerder

Als systeembeheerder weet je nooit wat de dag jou brengt. Zo staan er regelmatig collega’s aan je bureau en staat je telefoon roodgloeiend! Een printer werkt niet naar behoren of er moet een update plaatsvinden van een bepaald programma. Een lekkere drukke, hectische en allround functie, maar dit is dan ook precies wat je zoekt!

LEES MEER
01/04/2019

CFO & Shared Services Manager

In deze uitdagende en eindverantwoordelijke MT-functie rapporteer je hiërarchisch aan de Algemeen Directeur. Je bent strategisch partner en stuurt tevens de afdelingen Finance en Shared Services -bestaande uit IT, KAM, Logistiek en HR- aan.

LEES MEER
01/04/2019

Technisch inkoper (ft)

De technisch inkoper heeft een breed takenpakket en is, met de tactisch inkoper, verantwoordelijk voor een diversiteit aan in te kopen onderdelen, diensten en (brandweer)materialen.

LEES MEER
29/03/2019

Manager Operations

Als Manager Operations stuur en motiveer je jouw vier teams naar een optimale productiviteit en naar het beste rendement. Als verbindende people- en procesmanager vind je het een uitdaging om de ‘services & projecten & verhuur & offshore’-kolom verder te professionaliseren.

LEES MEER
28/03/2019

Elektromonteur (ft)

Als elektromonteur van onze Serviceafdeling Brandweervoertuigen verricht je preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden, als ook modificatie-, inspectie- en keuringswerkzaamheden aan allerlei typen brandweervoertuigen, pompen en componenten.

LEES MEER
28/03/2019

Operationeel medewerker verhuur

Heb je verstand van industriële pompen? Vind je het vanzelfsprekend dat er alles aan gedaan moet worden zodat de klant weer verder kan? Word je wel eens vergeleken met McGyver? Dan is Kenbri Fire Fighting op zoek naar jou!

LEES MEER
26/03/2019

Servicemonteur crashtenders

Wil jij een actieve bijdrage leveren aan de veiligheid van het vliegverkeer op militaire vliegvelden? Ben jij die techneut waarvoor zware bedrijfswagens niet zwaar genoeg kunnen zijn? Vind jij het leuk om met bijzondere brandbestrijdingsvoertuigen te werken? Dan is Kenbri Fire Fighting op zoek naar jou!

LEES MEER
26/03/2019

Servicemonteur industrie

Wil jij bijdragen aan de veiligheid van onze industrie? Ben jij de techneut die ervoor zorgt dat de blusleidingnetten en schuimsystemen van de (petro)chemische industrie in topconditie zijn en blijven? Ben jij een teamplayer met oog voor kwaliteit en detail? Dan is Kenbri Fire Fighting op zoek naar jou!

LEES MEER
23/03/2019

Allround technicus carrosserie

Wil jij betrokken zijn bij de bouw van brandweervoertuigen van chassis tot oplevering? Ben jij de allrounder die zowel mechanisch als elektrotechnisch uit de voeten kan? Wil jij onderdeel worden van een team enthousiaste medewerkers die elke dag zorgen voor de veiligheid van brandweerlieden? Dan is Kenbri Fire Fighting op zoek naar jou!

LEES MEER
20/03/2019

Servicemonteur Den Helder

Wil jij bijdragen aan de veiligheid in de maritieme sector? Ben jij de techneut die ervoor zorgt dat de Life Saving Aplliances, kleine blusmiddelen en vast opgestelde blusinstallaties van onze klanten in topconditie zijn en blijven? Kun jij zelfstandig werken en heb je oog voor detail? Dan is Kenbri Fire Fighting op zoek naar jou!

LEES MEER