Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je werken voor een dynamisch en toonaangevend bedrijf op het gebied van professionele brand- en incidentbestrijding? Dan hebben wij vast en zeker een passende functie voor jou!

Kijk hieronder welke vacacture bij jou past.

Supply Chain Medewerker

In deze nieuwe rol maak je deel uit van het team logistiek (o.a. inkoop, magazijn, facilitair). Je zult je werkplek hebben bij het team BU Industrie, zodat je steeds op tijd op de hoogte bent van alle op hand zijnde verkopen, handel en/of klantvragen en je snel kunt schakelen

LEES MEER

Monteur Brandweervoertuigen - BBL Leerling

Als Leerling Monteur ga je helpen met het klant-specifiek afbouwen van brandweervoertuigen. Jouw werkzaamheden zijn afwisselend, want alle facetten van techniek komen in dit vak voorbij.

LEES MEER

Logistiek medewerker-BBL Leerling

Sta jij aan het begin van je carrière en wil je werken én leren in de techniek? Wil jij deze plek op de vorkheftruck opvullen? Dan hebben we bij Kenbri Fire Fighting een gave baan en uitdaging voor jou! Je krijgt een prima vast salaris én je gaat aan de slag met je mbo-diploma als: Logistiek Medewerker

LEES MEER

Hoofd financiële administratie

Bij brandbestrijding moeten onze klanten ten alle tijden vertrouwen op de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze producten en diensten. Voor een zelfde betrouwbaarheid en kwaliteit ben jij met je team verantwoordelijk voor het verwerken en vastleggen van (financiële) gegevens van de bedrijfsactiviteiten van de Kenbri Groep en de hieraan gerelateerde verantwoording naar belanghebbenden.

LEES MEER

Medewerker accounting (parttime)

Bij brandbestrijding moeten onze klanten ten alle tijden vertrouwen op de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze producten en diensten. Voor eenzelfde betrouwbaarheid en kwaliteit ben jij verantwoordelijk voor het verwerken en vastleggen van (financiële) gegevens van de bedrijfsactiviteiten van de Kenbri Groep en de hieraan gerelateerde verantwoording naar belanghebbenden.

LEES MEER

Monteur brandweervoertuigen

Wat denk je ervan om als monteur te sleutelen aan diverse typen brandweervoertuigen? Het uitdagende aan het werken aan brandweervoertuigen is dat het heel veel technische facetten in zich heeft, bijvoorbeeld: elektrotechniek, werktuigbouw, mechanica, hydrauliek, pneumatiek, pompen, automotive, assemblage.

LEES MEER

QA/QC Officer

De QA-QC Officer bij Kenbri is verantwoordelijk voor het borgen van het kwaliteitsbewustzijn en de integratie van kwaliteitszorg binnen de projecten Industrie en shared service omgeving.

LEES MEER

Inkoper

In de wereld van brandbestrijdingsmiddelen heb je als inkoper een belangrijke taak om de processen soepel te laten verlopen. Je bent een kei in onderhandelen en sourcen van producten. Goede communicatie met leveranciers zorgt voor het beste resultaat voor Kenbri en onze klanten.

LEES MEER

Werkvoorbereider Projecten Industrie

Als werkvoorbereider projecten industrie draag je bij aan het volgens vastgestelde uitgangspunten organiseren van materialen, mensen en middelen om het aangenomen werk binnen budget, effectief en efficiënt uit te voeren en vast te leggen in het ERP-systeem.

LEES MEER

Servicemonteur Industrie

Als Servicemonteur Industrie speel je een belangrijke rol. Dankzij jou zijn de brandblussystemen van onze klanten altijd up-to-date en in topconditie. Je werkt voornamelijk op locatie bij bedrijven in de Botlek, Europoort en Maasvlakte.

LEES MEER