Vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je werken voor een dynamisch en toonaangevend bedrijf op het gebied van professionele brand- en incidentbestrijding? Dan hebben wij vast en zeker een passende functie voor jou!

Kijk hieronder welke vacacture bij jou past.

Service Engineer Marine & Offshore

Als service engineer marine en offshore houd jij je dagelijks bezig met het uitvoeren van inspectie-, onderhouds-, storings- en op termijn modificatiewerkzaamheden van brandbeveiligingsinstallaties.

LEES MEER

Junior Systeembeheerder

Als junior systeembeheerder ben jij voor de collega’s het eerste aanspreekpunt voor verschillende ICT-gerelateerde vraagstukken. Samen met de ICT-collega’s zorg je ervoor dat al onze besturings- en computersystemen optimaal werken.

LEES MEER

Monteur Brandweervoertuigen Nieuwbouw

Binnen onze afdeling Brandweer werken we aan de nieuwste brandweervoertuigen welk we leveren aan professionele brandbestrijding organisaties in Nederland. Van tankautospuit tot speciale voertuigen zoals hoogwerkers en hulpverleningsvoertuigen bijna alle typen brandweervoertuigen komen in onze werkplaats voorbij.

LEES MEER

Consultant Brandveiligheid

Als consultant Brandveiligheid ben je dé expert op dit vakgebied binnen de (petro)chemische industrie. Je hebt een belangrijke rol in het adviseren van onze klanten op het gebied van brandpreventie, -detectie en -bestrijding. Je zorgt ervoor dat je weet welke brandveiligheidsprocessen onze klanten op orde hebben en welke processen nog verder aangescherpt dienen te worden.

LEES MEER

Servicemonteur Industrie

Als Servicemonteur Industrie speel je een belangrijke rol. Dankzij jou zijn de brandblussystemen van onze klanten altijd up-to-date en in topconditie. Je werkt voornamelijk op locatie bij bedrijven in de Botlek, Europoort en Maasvlakte.

LEES MEER

QC Officer

De QC Officer bij Kenbri is verantwoordelijk voor het borgen van het kwaliteitsbewustzijn en de integratie van kwaliteitszorg binnen de projecten Industrie en shared service omgeving.

LEES MEER

Open sollicitatie

Heb je op dit moment geen vacature gevonden die bij jou past maar wil je wél graag bij Kenbri aan de slag? Stuur dan een open sollicitatie.

LEES MEER

Diverse stagemogelijkheden

Ben jij op zoek naar een unieke en vooral leerzame stage? Kenbri biedt jou deze kans! Wij vinden het aanbieden van kwalitatieve stages, goede begeleiding en de ruimte voor ontwikkeling erg belangrijk.

LEES MEER