Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je werken voor een dynamisch en toonaangevend bedrijf op het gebied van professionele brand- en incidentbestrijding? Dan hebben wij vast en zeker een passende functie voor jou!

Kijk hieronder welke vacacture bij jou past.

KAM Coordinator

Als KAM-coördinator help je ons verder in het ontwikkelen en het borgen van kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Veranderingen in de maatschappij en wetgeving van de komende jaren kun je dan ook vertalen naar een verantwoord KAM-beleid.

LEES MEER

Monteur brandweervoertuigen nieuwbouw

Als monteur brandweervoertuigen nieuwbouw verricht je montage en installatiewerkzaamheden aan nieuwste typen high tech brandweervoertuigen. Het uitdagende van het werken aan nieuwe brandweervoertuigen is dat het heel veel technische facetten in zich heeft zoals, elektrotechniek, werktuigbouw, mechanica, hydrauliek, pneumatiek, pompen, automotive, assemblage. Solliciteer snel!

LEES MEER

Servicemonteur Industrie

Als Servicemonteur Industrie speel je een belangrijke rol. Dankzij jou zijn de brandblussystemen van onze klanten altijd up-to-date en in topconditie. Je werkt voornamelijk op locatie bij bedrijven in de Botlek, Europoort en Maasvlakte.

LEES MEER

Servicemonteur Crashtenders

De beschikbaarheid van crashtenders is een voorwaarde om te kunnen starten en landen op een luchthaven. De beschikbaarheid van deze specialistische voertuigen voor vliegtuigbrandbestrijding is dan ook essentieel voor iedere luchthaven. Kenbri is de specialist op het gebied van het onderhouden van crashtenders. Solliciteer snel!

LEES MEER

QC Officer

De QC Officer bij Kenbri is verantwoordelijk voor het borgen van het kwaliteitsbewustzijn en de integratie van kwaliteitszorg binnen de projecten Industrie en shared service omgeving.

LEES MEER

Open sollicitatie

Heb je op dit moment geen vacature gevonden die bij jou past maar wil je wél graag bij Kenbri aan de slag? Stuur dan een open sollicitatie.

LEES MEER

Diverse stagemogelijkheden

Ben jij op zoek naar een unieke en vooral leerzame stage? Kenbri biedt jou deze kans! Wij vinden het aanbieden van kwalitatieve stages, goede begeleiding en de ruimte voor ontwikkeling erg belangrijk.

LEES MEER