Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je werken voor een dynamisch en toonaangevend bedrijf op het gebied van professionele brand- en incidentbestrijding? Dan hebben wij vast en zeker een passende functie voor jou!

Kijk hieronder welke vacacture bij jou past.

Servicemonteur blusmaterieel voor on- en offshore.

Als servicemonteur blusmaterieel voor on- en offshore draag je bij aan (werk)instructies, richtlijnen en procedures uitvoeren van inspectie-, keurings-, onderhouds-, storings- en/of modificatiewerkzaamheden aan apparatuur, blusleidingnetten, SVM-systemen of installaties.

LEES MEER

Technisch commercieel medewerker brandweermaterieel

Als technisch commercieel medewerker werk je vanuit de binnendienst zelfstandig aan het uitbrengen van offertes voor o.a. brandweermaterieel, servicewerkzaamheden etc. Het gaat hierbij veelal om langlopende offertetrajecten voor Veiligheidsregio’s, Defensie en bedrijven.

LEES MEER

Monteur Brandweervoertuigen te Dedemsvaart

De werkzaamheden worden uitgevoerd in onze werkplaats in Dedemsvaart en doe je zowel zelfstandig als binnen een team van enthousiaste collega’s. Als monteur verricht je montage en installatiewerkzaamheden aan allerlei typen brandweervoertuigen.

LEES MEER

Personal Assistant

Als Personal Assistant ontzorg en ondersteun je onze algemeen directeur. Je bent in staat werk uit handen te nemen zodat de directeur toekomt aan zijn eigen inhoudelijke en strategische werkzaamheden.

LEES MEER

Controller (fulltime)

Vraagstukken kunnen je niet divers genoeg zijn en je bent instaat snel te schakelen. Niet alleen tussen de verschillende afdelingen maar ook tussen tactisch en operationeel niveau. Je speelveld heeft een focus op onze industriële en maritieme activiteiten variërend van handel, service, projecten en verhuur. Daarnaast lever je ook ondersteuning op groepsniveau.

LEES MEER

Monteur brandweervoertuigen

Wat denk je ervan om als monteur te sleutelen aan diverse typen brandweervoertuigen? Het uitdagende aan het werken aan brandweervoertuigen is dat het heel veel technische facetten in zich heeft, bijvoorbeeld: elektrotechniek, werktuigbouw, mechanica, hydrauliek, pneumatiek, pompen, automotive, assemblage.

LEES MEER

Supply Chain Medewerker BU Brandweer

In deze nieuwe rol maak je deel uit van het team logistiek (o.a. inkoop, magazijn, facilitair). Je zult je werkplek hebben bij het team BU Brandweer, zodat je steeds op tijd op de hoogte bent van alle op hand zijnde verkopen, handel en/of klantvragen en je snel kunt schakelen

LEES MEER

Servicemonteur Industrie

Als Servicemonteur Industrie speel je een belangrijke rol. Dankzij jou zijn de brandblussystemen van onze klanten altijd up-to-date en in topconditie. Je werkt voornamelijk op locatie bij bedrijven in de Botlek, Europoort en Maasvlakte.

LEES MEER