Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je werken voor een dynamisch en toonaangevend bedrijf op het gebied van professionele brand- en incidentbestrijding? Dan hebben wij misschien een passende functie voor jou!

Hieronder zie je een overzicht van onze vacatures.

Servicemonteur brandweervoertuigen

Voor onze hoofdvestiging in Numansdorp zijn wij op zoek naar een Servicemonteur brandweervoertuigen. Als servicemonteur voer je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit aan allerlei typen brandweervoertuigen, pompen en overige componenten.

LEES MEER

Servicemonteur Offshore

Voor onze vestiging in Den Helder zijn we op zoek naar een ervaren Servicemonteur Offshore & Maritiem. Je werkt veel op locatie bij onze klanten en voert hier o.a. installatie- en onderhoudswerkzaamheden uit.

LEES MEER

Werkvoorbereider

Als Werkvoorbereider bij Kenbri heb je de verantwoording over de voorbereiding, organisatie en coördinatie van diverse projecten binnen onze afdeling Industrie. Je bent een belangrijke schakel tussen sales, projectleiders, engineers en uitvoerders.

LEES MEER

Servicemonteur Industrie

Als Servicemonteur Industrie speel je een belangrijke rol. Dankzij jou zijn de brandblussystemen van onze klanten altijd up-to-date en in topconditie. Je werkt voornamelijk op locatie bij bedrijven in de Botlek, Europoort en Maasvlakte.

LEES MEER