Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je werken voor een dynamisch en toonaangevend bedrijf op het gebied van professionele brand- en incidentbestrijding? Dan hebben wij vast en zeker een passende functie voor jou!

Kijk hieronder welke vacacture bij jou past.

HR Business Partner

Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het HR beleid van Kenbri Fire Fighting. Het HR-team bestaat naast jou uit een HR Adviseur, een Recruiter en een HR medewerker. Je zult aanspreekpunt zijn voor het MT en voor één of meerdere BU’s.

LEES MEER

Service Coördinator

De afdeling Industrie bestaat uit circa 65 mensen, onderverdeeld in de teams Service, Projecten en Verhuur. Team ‘Service’ verzorgt de technische uitvoering en coördinatie van alle service-activiteiten, zoals inspectie en correctief onderhoud, maar ook de verkoop van spare parts. Vanwege uitbreiding zoeken wij een service coördinator (fulltime).

LEES MEER

Monteur brandweervoertuigen

Wat denk je ervan om als monteur te sleutelen aan diverse typen brandweervoertuigen? Het uitdagende aan het werken aan brandweervoertuigen is dat het heel veel technische facetten in zich heeft, bijvoorbeeld: elektrotechniek, werktuigbouw, mechanica, hydrauliek, pneumatiek, pompen, automotive, assemblage.

LEES MEER

Supply Chain Medewerker BU Brandweer

In deze nieuwe rol maak je deel uit van het team logistiek (o.a. inkoop, magazijn, facilitair). Je zult je werkplek hebben bij het team BU Brandweer, zodat je steeds op tijd op de hoogte bent van alle op hand zijnde verkopen, handel en/of klantvragen en je snel kunt schakelen

LEES MEER

Maintenance engineer

Als Maintenance engineer bij Kenbri Industrie ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de onderhoudswerkzaamheden en het opstellen van (meerjarige) onderhoudsbegrotingen en -planningen. Alles draait om de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de installaties.

LEES MEER

Projectmanager

Als projectmanager bij Kenbri Industrie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van meerdere Fire Fighting projecten in de industrie.

LEES MEER

Servicemonteur Industrie

Als Servicemonteur Industrie speel je een belangrijke rol. Dankzij jou zijn de brandblussystemen van onze klanten altijd up-to-date en in topconditie. Je werkt voornamelijk op locatie bij bedrijven in de Botlek, Europoort en Maasvlakte.

LEES MEER