28/11/2019

Magazijn Medewerker (ft)

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het magazijn of de opslagplaats voor de goederen. Je bent bezig met de in- en uitvoer van goederen en verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen.

LEES MEER
11/11/2019

Projectmonteur

Bij ieder industrieel project komt een moment dat een bedrijf goed moet nadenken over de brandveiligheid, want er moet voldaan worden aan wet- en regelgeving op het gebied van brandbestrijding. Kenbri adviseert over die wet- en regelgeving en levert gecertificeerde componenten. Kenbri kijkt naar de technische richtlijnen, adviseert de klant -met kennis en kunde van de regels én de achtergrond- en zal vervolgens een klantspecifieke oplossing installeren en bedrijfsklaar opleveren.

LEES MEER
11/11/2019

Senior monteur Verhuur

Er is nood aan de man. Er is brand uitgebroken en er is materiaal nodig. Een pomp voor het bluswaternetwerk op een industriële plant is kapot. Een kazerne heeft een extra brandweerwagen nodig. Gelukkig is daar Kenbri Fire Fighting die ervoor zorgt dat deze klanten de juiste spullen krijgen!

LEES MEER
29/10/2019

(Aankomend) Projectleider E&I

Ben jij een echte kartrekker? Durf jij het aan om brandweervoertuigen voor de meest uiteenlopende toepassingen te ontwerpen, te bouwen en naar een next level te brengen? Kun jij zeggen dat je altijd streeft naar 100% perfectie? Zorg jij voor het behalen van de afgesproken resultaten van het totale project? Dan wil jij zeker onderdeel worden van het Kenbri team!

LEES MEER
17/10/2019

Servicemonteur industrie (Rotterdam/Botlek)

Als ‘servicemonteur industrie’ werk je veelal op locatie bij allerlei bedrijven in de Europoort. Je voert inspecties uit aan blusleiding-netwerken en schuimsystemen. Eerst onder begeleiding van een collega, later geheel zelfstandig. Resultaten van deze inspecties verwerk je via een tablet in ons systeem.

LEES MEER