02/12/2018

Order support medewerker

Houd jij ervan dat alles goed geregeld is voor het onderhoudsteam, dat ze niet misgrijpen als ze materialen nodig hebben? Houd je je hoofd koel bij drukte? Vind je het leuk om te schakelen tussen het onderhoudsteam en de leveranciers? Dan is Kenbri Fire Fighting op zoek naar jou!

LEES MEER
07/12/2018

Operationeel medewerker verhuur

Heb je verstand van industriƫle pompen? Vind je het vanzelfsprekend dat er alles aan gedaan moet worden zodat de klant weer verder kan? Word je wel eens vergeleken met McGyver? Dan is Kenbri Fire Fighting op zoek naar jou!

LEES MEER
23/11/2018

Servicemonteur crashtenders

Wil jij een actieve bijdrage leveren aan de veiligheid van het vliegverkeer op militaire vliegvelden? Ben jij die techneut waarvoor zware bedrijfswagens niet zwaar genoeg kunnen zijn? Vind jij het leuk om met bijzondere brandbestrijdingsvoertuigen te werken? Dan is Kenbri Fire Fighting op zoek naar jou!

LEES MEER
03/12/2018

Ervaren Tekenaar-constructeur (mechanical engineering)

Wil jij mee helpen om brandweervoertuigen voor de meest uiteenlopende toepassingen te ontwerpen en naar een next level te brengen? Durf jij te zeggen dat je altijd streeft naar 100% perfectie? Wil je bij Kenbri onderdeel worden van een team van in totaal 170 medewerkers dat zorgt voor de veiligheid van de brandweermensen? Dan is Kenbri Fire Fighting op zoek naar jou!

LEES MEER
26/11/2018

Servicemonteur industrie

Wil jij bijdragen aan de veiligheid van onze industrie? Ben jij de techneut die ervoor zorgt dat de blusleidingnetten en schuimsystemen van de (petro)chemische industrie in topconditie zijn en blijven? Ben jij een teamplayer met oog voor kwaliteit en detail? Dan is Kenbri Fire Fighting op zoek naar jou!

LEES MEER
23/11/2018

Allround technicus carrosserie

Wil jij betrokken zijn bij de bouw van brandweervoertuigen van chassis tot oplevering? Ben jij de allrounder die zowel mechanisch als elektrotechnisch uit de voeten kan? Wil jij onderdeel worden van een team enthousiaste medewerkers die elke dag zorgen voor de veiligheid van brandweerlieden? Dan is Kenbri Fire Fighting op zoek naar jou!

LEES MEER
26/11/2018

Servicemonteur Den Helder

Wil jij bijdragen aan de veiligheid in de maritieme sector? Ben jij de techneut die ervoor zorgt dat de Life Saving Aplliances, kleine blusmiddelen en vast opgestelde blusinstallaties van onze klanten in topconditie zijn en blijven? Kun jij zelfstandig werken en heb je oog voor detail? Dan is Kenbri Fire Fighting op zoek naar jou!

LEES MEER