11/02/2019

Elektromonteur (ft)

Als elektromonteur van onze Serviceafdeling Brandweervoertuigen verricht je preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden, als ook modificatie-, inspectie- en keuringswerkzaamheden aan allerlei typen brandweervoertuigen, pompen en componenten.

LEES MEER
21/01/2019

Commercieel medewerker binnendienst (24 - 40 uur)

De afdeling Export is gericht op internationale klantencontacten, het adviseren van klanten en verzorgen van een efficiënte en correct offerte- en ordertraject voor mobiele en vaste brandbestrijding systemen, bepakkingen en onderdelen. Ook richt de afdeling Export zich op de verkoop van gebruikte brandweervoorzieningen.

LEES MEER
23/01/2019

Projectmedewerker export (24 - 40 uur)

Binnen onze export afdeling ben jij medeverantwoordelijk voor de export projecten. Je beantwoordt technische vragen vanuit de klant, zet deze technische informatie om naar een product of specificatie en toetst de technische haalbaarheid. Jij biedt de klant technische begeleiding tijdens het offerte- en ordertraject.

LEES MEER
21/01/2019

Automonteur (wagenpark)

De werkplaats van Kenbri staat vol indrukwekkende brandweerwagens, crashtenders en hoogwerkers. Maar Kenbri heeft ook een wagenpark met ca.60 personenauto’s, caddy’s en bedrijfsbusjes. Ook deze wagens moeten onderhouden en gerepareerd worden.

LEES MEER
07/12/2018

Operationeel medewerker verhuur

Heb je verstand van industriële pompen? Vind je het vanzelfsprekend dat er alles aan gedaan moet worden zodat de klant weer verder kan? Word je wel eens vergeleken met McGyver? Dan is Kenbri Fire Fighting op zoek naar jou!

LEES MEER
23/11/2018

Servicemonteur crashtenders

Wil jij een actieve bijdrage leveren aan de veiligheid van het vliegverkeer op militaire vliegvelden? Ben jij die techneut waarvoor zware bedrijfswagens niet zwaar genoeg kunnen zijn? Vind jij het leuk om met bijzondere brandbestrijdingsvoertuigen te werken? Dan is Kenbri Fire Fighting op zoek naar jou!

LEES MEER
26/11/2018

Servicemonteur industrie

Wil jij bijdragen aan de veiligheid van onze industrie? Ben jij de techneut die ervoor zorgt dat de blusleidingnetten en schuimsystemen van de (petro)chemische industrie in topconditie zijn en blijven? Ben jij een teamplayer met oog voor kwaliteit en detail? Dan is Kenbri Fire Fighting op zoek naar jou!

LEES MEER
23/11/2018

Allround technicus carrosserie

Wil jij betrokken zijn bij de bouw van brandweervoertuigen van chassis tot oplevering? Ben jij de allrounder die zowel mechanisch als elektrotechnisch uit de voeten kan? Wil jij onderdeel worden van een team enthousiaste medewerkers die elke dag zorgen voor de veiligheid van brandweerlieden? Dan is Kenbri Fire Fighting op zoek naar jou!

LEES MEER
26/11/2018

Servicemonteur Den Helder

Wil jij bijdragen aan de veiligheid in de maritieme sector? Ben jij de techneut die ervoor zorgt dat de Life Saving Aplliances, kleine blusmiddelen en vast opgestelde blusinstallaties van onze klanten in topconditie zijn en blijven? Kun jij zelfstandig werken en heb je oog voor detail? Dan is Kenbri Fire Fighting op zoek naar jou!

LEES MEER