Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je werken voor een dynamisch en toonaangevend bedrijf op het gebied van professionele brand- en incidentbestrijding? Dan hebben wij misschien een passende functie voor jou!

Hieronder zie je een overzicht van onze vacatures.

Medewerker business support

Als medewerker business support verricht je de werkzaamheden op kantoor voor onze locatie Offshore & Maritiem in Den Helder. Je werkt binnen een klein team van enthousiaste collega's.

LEES MEER

Servicemonteur Offshore

Als servicemonteur van onze afdeling Offshore & Maritiem verricht je de werkzaamheden grotendeels op locatie bij onze klanten. Jij zorgt ervoor dat de brandblussystemen en veiligheidsmaterialen altijd up-to-date en in topconditie zijn.

LEES MEER

Junior projectengineer brandweervoertuigen

Ben jij een onlangs afgestudeerde HTS’er of ben je bijna klaar met je studie? Is je studierichting werktuigbouw, elektronica, automotive of misschien zelfs mechatronica? Heb je interesse in grote voertuigen en dan bij voorkeur brandweervoertuigen? Wil je je breed ontwikkelen? Dan hebben wij dé startersfunctie voor je.

LEES MEER

Servicemonteur Industrie

Als Servicemonteur Industrie speel je een belangrijke rol. Dankzij jou zijn de brandblussystemen van onze klanten altijd up-to-date en in topconditie. Je werkt voornamelijk op locatie bij bedrijven in de Botlek, Europoort en Maasvlakte.

LEES MEER