Systeembeheerder

Je weet nooit wat de dag jou brengt. Er staan regelmatig collega’s aan je bureau en je telefoon staat roodgloeiend! Een printer werkt niet naar behoren of er moet een update plaatsvinden van een bepaald programma. Een lekker drukke, hectische en allround functie, maar dit is dan ook precies wat je zoekt!

LEES MEER

Inspecteur Brandveiligheid

Als Inspecteur Brandveiligheid bij Kenbri voer je inspecties uit aan blusleiding-netwerken en schuimsystemen bij allerlei bedrijven in de Botlek/ Europoort. Je werkt meestal op locatie bij de klant en bent veel in de buitenlucht.

LEES MEER

Artikelbeheerder

Een assortiment met artikelen moet up-to-date en goed geregistreerd zijn. Om dit te waarborgen zoeken wij voor ons hoofdkantoor in Numansdorp een artikelbeheerder. In deze nieuwe functie ben je fulltime (40 uur per week) actief als dataverwerker.

LEES MEER

Medewerker HR & Recruitment

Bij Kenbri Fire Fighting zoeken wij per direct een medewerker HR & Recruitment. Jij zorgt ervoor dat Kenbri op de kaart wordt gezet als aantrekkelijke werkgever. Dit doe je o.a. door middel van employment branding.

LEES MEER

Service (Maintenance) Coördinator (fulltime)

Samen met je collega's service coördinatoren stuur en motiveer je een team van 25 servicemonteurs van de afdeling Industrie.

LEES MEER

Magazijn Medewerker (ft)

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het magazijn of de opslagplaats voor de goederen. Je bent bezig met de in- en uitvoer van goederen en verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen.

LEES MEER

Projectmonteur

Bij ieder industrieel project komt een moment dat een bedrijf goed moet nadenken over de brandveiligheid, want er moet voldaan worden aan wet- en regelgeving op het gebied van brandbestrijding. Kenbri adviseert over die wet- en regelgeving en levert gecertificeerde componenten. Kenbri kijkt naar de technische richtlijnen, adviseert de klant -met kennis en kunde van de regels én de achtergrond- en zal vervolgens een klantspecifieke oplossing installeren en bedrijfsklaar opleveren.

LEES MEER

Senior monteur Verhuur

Er is nood aan de man. Er is brand uitgebroken en er is materiaal nodig. Een pomp voor het bluswaternetwerk op een industriële plant is kapot. Een kazerne heeft een extra brandweerwagen nodig. Gelukkig is daar Kenbri Fire Fighting die ervoor zorgt dat deze klanten de juiste spullen krijgen!

LEES MEER

(Aankomend) Projectleider E&I

Ben jij een echte kartrekker? Durf jij het aan om brandweervoertuigen voor de meest uiteenlopende toepassingen te ontwerpen, te bouwen en naar een next level te brengen? Kun jij zeggen dat je altijd streeft naar 100% perfectie? Zorg jij voor het behalen van de afgesproken resultaten van het totale project? Dan wil jij zeker onderdeel worden van het Kenbri team!

LEES MEER

Servicemonteur Industrie (Rotterdam)

Als ‘servicemonteur industrie’ vervul je een belangrijke rol. Dankzij jou zijn brandblussystemen van klanten altijd up-to-date en in topconditie. Je werkt voornamelijk op locatie bij allerlei bedrijven in de Europoort.

LEES MEER