Oshkosh

Oshkosh Airport Products is een toonaangevend merk op het gebied van voertuigen voor incidentbestrijding op vliegvelden. De ‘Striker’, een aircraft rescue and firefighting (ARFF) voertuig heeft zijn waarde al bewezen op vliegvelden over de hele wereld. De Oshkosh Striker is verkrijgbaar in een 4x4, 6x6, en 8x8 configuratie. Innovatieve eigenschappen zoals de volledig onafhankelijke wielophanging maken dit voertuig geschikt voor bijna ieder terrein. Ieder model kan worden voorzien van de Oshkosh Snozzle high reach extendable turret (HRET). Overal vertrouwen vliegvelden op de Striker en de Snozzle om de veiligheid van reizigers te garanderen. 

Meer informatie

Bruker Daltonic

Bruker Daltonic biedt een breed spectrum aan producten voor onderzoek en ontwikkeling. Een onderdeel daarvan zijn zicht- en detectiesystemen. Kenbri vertegenwoordigt deze productgroep voor de Nederlandse markt.

Meer informatie

Akron Brass

Kenbri is al vele jaren de exclusieve partner in Nederland voor de Amerikaanse producent Akron Brass Company. De monitoren en handstraalpijpen van Akron zijn van het allerhoogste niveau als het gaat om kwaliteit, productontwikkeling en innovatie. Dit komt tot uiting in zaken als worplengte, straalpatroon en capaciteit. Technische details, zoals de draaiende tandkrans bij handstraalpijpen en de ingebouwde cavitatieschotten bij de monitoren, maken het verschil.

Meer informatie

Bronto Skylift

Exclusief dealer van Bronto Skylift in Nederland

Het Finse Bronto Skylift is ’s werelds leidende fabrikant van brandweerhoogwerkers. Met een productprogramma dat varieert van standaard brandweerhoogwerkers, combinatie voertuigen, blusarmen, tot hoogwerkers voor het blussen van industriële branden vanaf hoogte, kan een oplossing geboden worden voor vrijwel ieder toepassingsgebied.

 

Bronto Skylift, is de markleider op basis van:

- Ervaring wereldwijd zijn er meer dan 6.000 Bronto’s in gebruik 

- Variëteit meer dan 30 verschillende typen met werkhoogtes van 23 tot 112 meter

- Technologie de beste gewicht-werkhoogte verhouding door hoogwaardige plasma las methodes

- Flexibiliteit een hoge mate van maatwerk, meer dan 2.000 opties leverbaar.

Meer informatie