Vacatures

Voertuigen

Een voertuig dat doet wat u vraagt. Ingedeeld naar uw wensen. Eenvoudig te bedienen zonder storingen. Eenvoudig te repareren waardoor weer snel inzetbaar. Wij hebben voor u de brandweerwagen opnieuw gedefinieerd. Met ons unieke concept werken uw mensen altijd met een vertrouwd voertuig. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op
DSC_1455.JPG

Kenbri en Rosenbauer

Jarenlange ervaring in de Rosenbauer series en zeer doordachte basismodellen bieden een oplossing voor ieder brandweerkorps. Wij stellen samen met u een Rosenbauer dienstvoertuig samen dat speciaal op uw behoeften is toegesneden.

Lees meer
wo_voertuigen.jpg

Duikvoertuigen

De WO voertuigen van Kenbri zijn geschikt voor het vervoer van materieel en personen, welke direct inzetbaar zijn voor waterongevallen- en OGS werkzaamheden.

Lees meer
tankautospuiten.jpg

Tankautospuiten

Betrouwbaarheid, gebruikersgemak en een no-nonsense aanpak, de drie kernwaarden die ten grondslag liggen aan de ontwikkeling van de Kenbri TS.

Lees meer
hulpverleningsvoertuigen.png

Hulpverleningsvoertuigen

Uw materialen toegankelijk en overzichtelijk opgeborgen. Hulpverleningsvoertuigen op basis van cabine/chassis en een lichtgewicht aluminium/GVP opbouw.

Lees meer
SB_voertuigen.jpg

Schuimblusvoertuigen

Speciaal voor industriƫle toepassingen levert Kenbri blusvoertuigen met extra grote tankvolumes en pompcapaciteiten. Wij werken samen met specialistische bedrijven. Zo garanderen wij de kwaliteit van de diverse componenten. Garantie en eventuele reserveonderdelen zijn daardoor altijd beschikbaar. Wij gaan graag met u in gesprek over uw nieuwe voertuig. Wij laten u zien wat de mogelijkheden zijn.

Lees meer
Mobiele oplossingen.jpg

Mobiele oplossingen

Van tijdelijke commandocentra tot schuimbluscontainers.

Lees meer