Vacatures

Mobiele slagkracht met groot vermogen. Of compacte oplossingen met razendsnelle responstijd. Ons modulaire voertuigconcept biedt u de mogelijkheid uw voertuig geheel naar wens samen te stellen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op
dienstvoertuigen.jpg

Dienstvoertuigen

Uw OVD moet snel ter plaatse zijn. Voorzien van de juiste materialen om zijn of haar taak goed uit te kunnen voeren. Wij produceren dienstvoertuigen volledig naar uw wensen.  Om een idee te krijgen van de mogelijkheden, kunt u het praktijkvoorbeeld bekijken. Voor al uw vragen met betrekking tot onze voertuigen staan we u graag te woord.

Lees meer
Blusvoertuigen.jpg

Blusvoertuigen

U heeft te maken met de druk van uw blusleidingnet. Daarnaast speelt ook de bereikbaarheid een belangrijke rol. Onze blusvoertuigen zijn leverbaar met diverse tankvolumes, pompcapaciteiten en schuimsystemen. Ons modulaire voertuigconcept biedt u de mogelijkheid uw voertuig geheel naar wens samen te stellen.  Om een idee te krijgen van de mogelijkheden, kunt u het praktijkvoorbeeld bekijken.  Voor al uw vragen met betrekking tot onze blusvoertuigen staan we u graag te woord.

Lees meer
hoogwerkers.jpg

Hoogwerkers

Wanneer uw situatie vraagt om een breder werkgebied, dan biedt ons hoogwerkerprogramma uitkomst. Het Bronto ALLROUNDER-concept combineert een hoogwerker met de mogelijkheden van een blusvoertuig.  Om een idee te krijgen van de mogelijkheden, kunt u het praktijkvoorbeeld bekijken. Voor al uw vragen met betrekking tot onze hoogwerkers staan we u graag te woord.

Lees meer
Aanhangers.jpg

Aanhangers

Voor het vervoer van uw brandweermateriaal kan een aanhanger uitkomst bieden. Daarnaast is het ook mogelijk een bluspomp met monitor te installeren.  Om een idee te krijgen van de mogelijkheden gaan we graag met u in gesprek. Wij laten u zien wat de mogelijkheden zijn.

Lees meer