Wij zijn gespecialiseerd in industriële brandbestrijding. Hoogwaardige producten voor uw complete bluswaternet. Materialen die altijd voldoen aan de wet- en regelgeving.

Brandweermateriaal

Wij leveren al uw materialen voor brandbestrijding. Het gebruik van hoogwaardige grondstoffen garandeert de kwaliteit van onze producten. Ontworpen voor intensief gebruik en bestand tegen extreme omstandigheden. Leverbaar in diverse uitvoeringen afhankelijk van uw inzetgebied.

Meer informatie

Hydranten & afsluiters

Uw bluswatervoorziening moet betrouwbaar zijn, functioneren en onderhoud moet eenvoudig zijn uit te voeren. Wij leveren altijd gecertificeerde producten met een lange levensduur. Onze hydranten en afsluiters zijn van hoge kwaliteit.

Meer informatie

Monitoren & nozzles

Robuuste waterkanonnen. Grote worplengte. Eenvoudig in onderhoud en gebruik. Brandbeveiliging van het hoogste niveau. In diverse uitvoeringen, afgestemd op uw situatie.

Meer informatie

Blusschuim

Blusschuim of schuimvormend middel (SVM) bestaat in vele kwaliteiten. Elk met een specifiek doel en toepassingsgebied. Door samen te werken met verschillende gerenommeerde producenten zijn wij in staat ieder soort blusschuim te leveren. Onze productspecialisten staan u graag te woord voor al uw vragen over blusschuim.

Meer informatie

Voertuigen

Mobiele slagkracht met groot vermogen. Of compacte oplossingen met razendsnelle responstijd. Ons modulaire voertuig concept biedt u de mogelijkheid uw voertuig geheel naar wens samen te stellen.

Meer informatie

Blussystemen

Wij leveren blussystemen voor diverse doeleinden. Van totale oplossingen voor de bescherming van uw installaties tot schuim-bijmengsystemen als onderdeel van uw bestaande blussysteem. Met een breed assortiment producten en deskundige ondersteuning van onze engineers vindt u bij ons altijd de juiste oplossing.

Meer informatie

Het concept

Een Kenbri Big Flow concept voorziet in een compleet systeem voor de eerste respons tijdens grote tank branden. Met capaciteiten van 15.000 l/min tot 50.000 l/min is het mogelijk om zelfs de grootste branden te bestrijden. Het systeem voldoet aan NFPA20/PGS29. De schuimopbrengst varieert van 6,5 tot 10,4 l/min/m².

Meer informatie

Corrosie preventie

tilstaand water in blusleidingen in combinatie met verontreinigingen en micro-organismen zorgen voor ideale omstandigheden waarin corrosie op kan treden. Corrosie veroorzaakt lekkages en verstoppingen met waterschade en uitval van systemen als gevolg. U kunt uw systemen beschermen tegen deze corrosie met Corrosion Protector.

Meer informatie