Vacatures

Advisering

Bij ieder project komt er een moment dat u goed moet nadenken over de brandveiligheid. Uw eindklant is verplicht om te voldoen aan wet- en regelgeving op het gebied van brandbestrijding. Of u nu op zoek bent naar een partij die gecertificeerde componenten levert, of naar een partij die u adviseert over die wet- en regelgeving: Kenbri is in beide gevallen de ideale partner.

 

Wet- en regelgeving brandveiligheid

Er bestaan een hoop wetten en regels omtrent brandveiligheid. In deze regelgeving wordt onder andere beschreven aan welke technische normen een blussysteem moet voldoen bij een bepaald brandscenario. Die eisen hebben een hoger doel: uw blussysteem moet in staat zijn om een brand in korte tijd te kunnen blussen, voordat het escaleert.

 

Advies op maat voor brandbestrijding

Kenbri kijkt graag verder dan de technische richtlijnen en adviseert - met kennis en kunde van de regels én hun achtergrond - een klantspecifieke oplossing. Deze oplossing is dus volledig toegespitst op uw situatie en richt zich op het einddoel: brandbestrijding. Omdat het merendeel van onze mensen een achtergrond heeft als brandweerman, kennen we de praktijk als geen ander. Zo bent u er niet alleen zeker van dat u voldoet aan de complexe wet- en regelgeving, maar kunt u er ook vanuit gaan dat u uw blussysteem ook werkelijk kan vertrouwen als dit nodig is.. We noemen dit tegenwoordig: ‘Performance Based Engineering’.

 

GAP-analyse van uw blussysteem

Heeft u een blussysteem, maar twijfelt u of deze voldoet aan alle regels? Of wilt u advies over het vervangen van specifieke componenten? Dan komen we graag langs voor een GAP-analyse. Door naar het (papieren) ontwerp én het fysiek aanwezige systeem te kijken, komen wij tot het beste advies. In de praktijk dient een systeem namelijk te leveren wat er op papier van verwacht wordt en vice versa. Uit een GAP-analyse blijkt dus snel of u werkelijk ‘compliant’ bent met de wet- en regelgeving. Vervolgens  ontvangt u van ons een passend advies voor eventuele verbeterpunten.


Met Kenbri als adviseur voor brandveiligheid kunt u er niet alleen vanuit gaan dat uw blussysteem voldoet aan alle regels. Daarbij zorgen we bovendien graag voor de meest duurzame oplossing. Want daar heeft u uiteindelijk op de lange termijn het meeste profijt van. Heeft u vragen over wet- en regelgeving rondom brandveiligheid? Wilt u advies over uw huidige of nieuwe blussystemen? Of wilt u meer weten over onze GAP-analyse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Advisering

Heeft u de juiste materialen om uw werk goed uit te kunnen voeren? Past al uw gereedschap in uw voertuig? Bent u op de hoogte van de alternatieven? Bij ons krijgt u advies vanuit een praktisch oogpunt. Door mensen met een brandweerachtergrond die begrijpen wat uw werk inhoudt.

 

Zeker van uw zaak

Weloverwogen keuzes. Wij vinden het belangrijk dat u deze kunt maken. Hierdoor komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?