Vacatures

Rosenbauer

Rosenbauer

Kenbri is exclusief dealer van Rosenbauer in Nederland

 

Rosenbauer is 's werelds toonaangevende fabrikant van voertuigen en andere producten voor brand- en incidentbestrijding.

Het Oostenrijkse bedrijf ontwikkelt en produceert onder andere brandweervoertuigen, uitrusting en blussystemen. 

Het beursgenoteerde familiebedrijf zit inmiddels in de zesde generatie en bedient de brandweer al meer dan 150 jaar. Een sterke klantgerichtheid, innovatiekracht en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste troeven van Rosenbauer. Deze kenmerken combineren erg goed met Kenbri. Wij zijn trots op ons dealerschap.

 

Rosenbauer Brandweervoertuigen

De rollen van brandweerlieden lopen sterk uiteen. Daarbij komt dat er strenge eisen worden gesteld aan de gemeentelijke voertuigen. Rosenbauer weet wat er nodig is en wat er echt toe doet voor een veilige brandweerauto. In de vier designseries en in de basismodellen zit jarenlange ervaring verwerkt.

Uit dit productassortiment kan Kenbri samen met u een gemeentelijk voertuig samenstellen dat speciaal op uw wensen is afgestemd. Daarbij wordt een hoge mate van flexibiliteit en persoonlijk advies geboden. Denk hierbij aan de RT (Revolutionary Technology), ET (Efficient Technology), de AT (Advanced Technology), MT (Modular Technology) en de CT (Compact Technology).

 

Rosenbauer hoogwerkers

Rosenbauer hoogwerkers worden aangeboden op verschillende chassis voor maximale prestaties en betrouwbaarheid. Deze duurzame, hightech producten, ongeacht het model, voldoen aan alle eisen van de norm EN 1777 of NFPA 1901 en bereiken werkhoogten van 32 tot 62 m. Praktische aandrijf- en geleidingselementen verminderen de uitvaltijden van de apparaten. Hoogwaardige materialen en een perfect ontwerp maken de telescoopgiekset tot een uitstekend onderdeel voor reddingsacties vanuit de lucht. En het unieke stabiliteitsconcept garandeert altijd en in alle posities een veilige werking.

 

ARFF voertuigen/Crashtenders

Rosenbauer biedt een grote keuze aan brandweervoertuigen, die speciaal zijn ontworpen voor luchthavenactiviteiten. Luchthavenbrandweerwagens voldoen dankzij jarenlange ervaring en innovatieve producteigenschappen aan de hoogste veiligheidsnormen en worden op de wensen van de klant afgestemd. Denk hierbij aan de Panther 6x6, 8x8. Sneller, sterker en veiliger! 

 

Voor speciale uitdagingen

Speciale voertuigen van Rosenbauer bieden de grootst mogelijke mobiliteit, veiligheid en efficiëntie in speciale operationele situaties. De hoge productiekwaliteit “made in Austria” speelt een belangrijke rol.

Met jarenlange ervaring en het hoogste niveau van industriële fabricage, worden alle speciale voertuigen die in diverse operaties wereldwijd worden gebruikt, ontwikkeld, gebouwd en geïnstalleerd door Rosenbauer. Ook de FFFT valt hieronder, een krachtig bosbrandbestrijdingvoertuig, all terrain. 

 

Ga naar de Rosenbauer website