Vacatures
reddingvesten_hero.jpg

Reddingsvesten

Mocht u onverhoopt te water raken, dan bent u aangewezen op uw reddingsvest. Wij hebben een groot assortiment reddingsvesten van merken als Mullion, Besto en Lalizas. 

Neem contact met ons op
Reddingsvesten.jpg

Besto reddingsvesten

Met een Besto reddingsvest ga je voor hoogwaardige Nederlandse kwaliteit waarbij veiligheid voorop staat! Al meer dan 100 jaar ontwerpt en produceert Besto reddingsvesten. Niet alleen voor de pleziervaarder, ook voor professioneel gebruik voor in de maritieme en offshore sector.

Lees meer
Mullion_reddingsvesten.png

Mullion reddingsvesten

Mullion is een producent van hulpmiddelen voor maritieme veiligheid en persoonlijke drijfuitrustingen -PFD- die zijn ontworpen om levens te beschermen in de meest barre en meedogenloze omstandigheden.

Lees meer
lalizas_reddinsvesten.jpg

Lalizas reddingsvesten

Lalizas produceert en distribueert meer dan 10.000 producten voor maritieme en offshore bedrijven. Het productassortiment van Lalizas omvat o.a. dompelpakken en reddingsvesten. Alle Lalizas producten worden ontworpen en vervaardigd met de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan de normen van instanties als Germanischer Lloyd, Bureau Veritas en Lloyd's Register.

Lees meer