verhuur_industrie_hero.jpg

Verhuur

Dieselpompen voor brandbestrijding, maar ook voor diverse industriële werkzaamheden. Het verpompen van grote hoeveelheden water kan d.m.v.  een bluspomp. Ook leveren wij complete pompinstallaties (pomp + slangen, koppelingen, monitoren, etc). Vanzelfsprekend komen onze monteurs de door u gewenste pomp met toebehoren bij u op locatie installeren. 


Voor de bestrijding van vloeistofbranden (o.a. voor de petrochemische industrie) hebben wij ook de juiste pompen en toebehoren voor verhuur beschikbaar. Naast het verhuur van de bluspomp met monitor, kunnen wij tevens voor het gewenste schuim zorgen. 


Gekwalificeerde medewerkers 

Wij beschikken uitsluitend over rijksgediplomeerd brandweerpersoneel, dat in de meeste gevallen tevens in het bezit is van het rijkscertificaat Pompbediener.  Al het personeel beschikt bovendien over het VCA-VOL diploma. 

+31(0)6 83 60 2419

759.jpg

Dieselpompen

Wij verhuren verschillende typen dieselpompen. Voor brandbestrijding, maar ook voor diverse industriële werkzaamheden, waarbij het onder druk verpompen van grote hoeveelheden water gewenst is. Wij verhuren verschillende typen dieselpompen.

Lees meer
750.jpg

Generatoren

Generatoren zijn ideaal voor de stroomvoorziening op locatie. Maar ook als werkplekverlichting wanneer er 24 per dag werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Lees meer