verhuur_industrie_hero.jpg

Verhuur

Wij hebben diverse tankautospuiten voor de verhuur beschikbaar. Ze zijn allen voorzien van een BiZa-bepakking voor brandbestrijding en kunnen zodoende direct worden ingezet als eerste uitrukvoertuig. Desgewenst kunnen ze worden geleverd met licht hulpverleningsgereedschap, ademluchtapparatuur of zonder bepakking. Wij verhuren tevens HV voertuigen, schuimblusvoertuigen, haakarmvoertuigen, transportvoertuigen, OVD voertuigen en MSA’s.

Naast voertuigen verhuren wij ook dieselpompen voor brandbestrijding, maar ook voor diverse industriële werkzaamheden. Het verpompen van grote hoeveelheden water kan d.m.v.  een bluspomp. Ook leveren wij complete pompinstallaties (pomp + slangen, koppelingen, monitoren, etc). Vanzelfsprekend komen onze monteurs de door u gewenste pomp met toebehoren bij u op locatie installeren. 


Voor de bestrijding van vloeistofbranden (o.a. voor de petrochemische industrie) hebben wij ook de juiste pompen en toebehoren voor verhuur beschikbaar. Naast het verhuur van de bluspomp met monitor, kunnen wij tevens voor het gewenste schuim zorgen. 

 

Wij hebben diverse industriële schuimblusvoertuigen voor de verhuur beschikbaar. Ze zijn allen voorzien van een groot vermogen pomp voor brandbestrijding en kunnen zodoende direct worden ingezet als eerste uitrukvoertuig.


Gekwalificeerde medewerkers 

Wij beschikken uitsluitend over rijksgediplomeerd brandweerpersoneel, dat in de meeste gevallen tevens in het bezit is van het rijkscertificaat Pompbediener.  Al het personeel beschikt bovendien over het VCA-VOL diploma. 

+31(0)6 83 60 2419

header_pioneerpomp_759_driekwart_links_voor.jpg

Dieselpompen

Wij verhuren verschillende typen dieselpompen. Voor brandbestrijding, maar ook voor diverse industriële werkzaamheden, waarbij het onder druk verpompen van grote hoeveelheden water gewenst is.

Lees meer
750_twinlight.jpg

Generatoren

Generatoren zijn ideaal voor de stroomvoorziening op locatie. Maar ook als werkplekverlichting wanneer er 24 per dag werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Lees meer
header_BNTZ01_driekwart_links_voor.jpg

Tankautospuiten

Wij hebben diverse tankautospuiten voor de verhuur beschikbaar. Ze zijn allen voorzien van een BiZa-bepakking voor brandbestrijding en kunnen zodoende direct worden ingezet als eerste uitrukvoertuig.

Lees meer
header_BDBJ13_driekwart_linksvoor.jpg

HV-voertuigen

Wij hebben diverse hv voertuigen voor de verhuur beschikbaar. Ze zijn allen voorzien van een BiZa-bepakking voor brandbestrijding en kunnen zodoende direct worden ingezet als eerste uitrukvoertuig.

Lees meer
header_VS67RN_driekwart_links_voor.jpg

Industriële voertuigen

Wij hebben diverse industriële schuimblusvoertuigen voor de verhuur beschikbaar. Ze zijn allen voorzien van een groot vermogen pomp voor brandbestrijding en kunnen zodoende direct worden ingezet als eerste uitrukvoertuig.

Lees meer
header_MAC06_1_driekwart_links_voor.jpg

Crashtenders

Wij hebben diverse crashtenders voor de verhuur beschikbaar. In te zetten als ARFF voertuig of industrieel schuimblusvoertuig.

Lees meer
header_592_driekwart_links_voor.jpg

Hoogwerkers / Autoladders

Wij hebben diverse hoogwerkers/autoladders voor de verhuur beschikbaar.

Lees meer
563_haakarm.jpg

Haakarmvoertuigen

Wij hebben diverse haakarmvoertuigen voor de verhuur beschikbaar.

Lees meer
573_iveco_logistiek.jpg

Logistieke voertuigen

Wij hebben diverse logistieke voertuigen voor de verhuur beschikbaar.

Lees meer