Blussystemen

Blussystemen zijn de meest effectieve manier om een vloeistofbrand te bestrijden. Vanuit de wet-en regelgeving worden daarom blusschuimsystemen voorgeschreven voor de bescherming van PGS-15 en PGS-29 objecten. Objecten waar grote hoeveelheden gevaarlijke stoffen worden opgeslagen.

 

Blusschuimsysteem op maat 

Blusschuimsystemen worden toegepast bij brandbestrijding van vloeistofbranden en voor het afdekken van vloeistoffen ter voorkoming van (her)ontsteking. De samenstelling van het blussysteem hangt af van het object dat beveiligd moet worden. Onze engineers bekijken samen met u de situatie en ontwikkelen op basis van een uitgebreid vooronderzoek het juiste blussysteem voor uw toepassing.

Neem contact met ons op
bladdertank_hor.jpg

Bladdertanks

Opslagtanks voor schuimconcentraat en drukregelingssysteem om water en schuimconcentraat in de juiste verhouding te mengen tot een effectief blusmiddel. Onze bladdertanks zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Lees meer
proportioners.jpg

Schuimmengers

Onze schuimmengers zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Lees meer
schuimnozzle.jpg

Schuimnozzles

Schuimnozzles worden gemonteerd op de rand van de open top floating roof tank. Schuim kan hierdoor direct op de brandbare vloeistof worden aangebracht.

Lees meer
schuimmaker.jpg

Schuimmakers

Onze schuimmakers zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Lees meer
schuimkamer.jpg

Schuimkamers

Onze schuimkamers zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Lees meer
kleppenstation.jpg

Kleppenstations

Onze kleppenstations zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Lees meer