big flow systemen.jpg

Het concept

Tankbranden en grootschalige incidenten. Scenario’s waar grote hoeveelheden water en schuim het enige redmiddel zijn. Onze Big Flow systemen zijn mobiel en snel op te zetten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk onze producten

Het concept

Een Kenbri Big Flow concept voorziet in een compleet systeem voor de eerste respons tijdens grote tank branden. Met capaciteiten van 15.000 l/min tot 50.000 l/min is het mogelijk om zelfs de grootste branden te bestrijden. Het systeem voldoet aan NFPA20/PGS29. De schuimopbrengst varieert van 6,5 tot 10,4 l/min/m².

Meer informatie

Big Flow componenten

Het Kenbri Big Flow systeem is modulair ontworpen. De capaciteiten variëren tussen de 10.000 l/min en 50.000 l/min. Hierdoor is het altijd mogelijk een op maat gemaakt systeem samen te stellen.

 

De onderdelen van het systeem bestaan uit: pompen, monitoren, schuimsystemen en transportoplossingen. 

Meer informatie

De lay-out

Het Kenbri Big Flow Systeem is speciaal ontworpen voor snelle respons bij brand noodsituaties waarbij grote hoeveelheden water en/of schuim vereist zijn. Het systeem is volledig uitgerust met alle nodige materialen voor een adequate brandbestrijding en is ontworpen volgens de Europese en internationale normen. De componenten kunnen worden vervoerd op verschillende manieren, zoals vrachtwagen (haakarm), trein, helikopter en/of boot. Een totaal systeem bestaat uit één of meer van de volgende elementen:

 

*Kan worden vervangen door een Regular Booster Pump (RBP)
** Het systeem bevat meerdere SEU’s.Deze worden geconfigureerd naar de wensen van de klant.

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer informatie