Vacatures

Van brandblussers in scholen en het voertuig van de plaatselijke brandweer tot sprinklerinstallaties in vliegtuighangars en blussystemen op booreilanden: Kenbri is actief in diverse werkgebieden. Hierdoor krijgen we zeer uiteenlopende opdrachten. Maar wat de vraag ook is, wij streven er naar om deze altijd naar de volle tevredenheid van de werknemer, de leverancier en de klant uit te voeren.

Betrouwbaar

Onze innovatieve producten en diensten stellen onze klanten in staat om hun werk zo goed en veilig mogelijk uit te voeren. Dit is de reden dat wij kwaliteit zo hoog in het vaandel hebben staan. Onze klanten zijn professionals die, in het heetst van de strijd, moeten kunnen vertrouwen op het gereedschap dat ze gebruiken.

Meer informatie

Innovatief

Wij geloven in beproefde concepten als basis voor ontwikkeling. Alles kan beter, maar hoeft niet altijd anders. Vorm volgt bij ons altijd functie waardoor de betrouwbaarheid van onze producten nooit in het geding komt.  

Meer informatie

Duurzaam

Wij zijn ons bewust van de impact die wij hebben op de omgeving waarin wij werken. Dit is onoverkomelijk. Wij monitoren continu onze bedrijfsprocessen met als doel deze zo goed en efficiënt mogelijk uit te voeren.

Meer informatie

Bereikbaar

Plezier in het werk vinden wij belangrijk. Onze organisatie is open, informeel en optimistisch. Wij streven ernaar ons werk zo goed als mogelijk uit te voeren en waar nodig onze werkwijze aan te passen en te verbeteren. Dit houdt in dat wij altijd open staan voor suggesties en verbeteringen, zowel van onze collega’s als van onze klanten en leveranciers.

Meer informatie