Vacatures
HOOGWERKER BOEKSTIJN.jpg 19/05/2021

Bronto Skylift hoogwerker voor Kraanverhuur Boekestijn

Naast de bekende rode brandweerhoogwerkers levert Kenbri nu ook een geel-blauwe Bronto Skylift S56 XR hoogwerker aan Kraanverhuur Boekestijn. Deze hoogwerker is de eerste vrachtwagenhoogwerker voor Boekestijn. Het voertuig wordt naar verwachting na de zomer geleverd.

 

Bronto Skylift S56 XR

De Bronto Skylift hoogwerker wordt opgebouwd op een Scania P360 6x2*4 chassis. Het voertuig heeft een totaalgewicht van 26.000 kg, een werkhoogte van 56 meter, een maximale korfbelasting van 600 kg en een vlucht van maximaal 37 meter. 

 

Veelzijdig inzetbare hoogwerker

Het voertuig is veelzijdig inzetbaar en heeft een groot werkbereik. De hoogwerker is voorzien van de Bronto Sky-Jib en een korf die naar twee zijden 220 graden kan zwenken.  In de korf kan een hydraulische lier geplaatst worden waarmee lasten tot 400 kg gehesen kunnen worden. De boom is te bedienen met een afstandsbediening en de korf is uitschuifbaar  tot een breedte van 3,7 meter. Voor Boekestijn perfect om in te zetten voor bijvoorbeeld werk bij zendmasten en (industriële) installaties zoals inspecties en onderhoud.

 

Dé ideale hoogwerker

Deze Bronto Skylift vrachtwagenhoogwerker is voor Boekestijn een mooie toevoeging op hun uitgebreide verhuurassortiment. Zoals Lianne Boekestijn van het kraanverhuurbedrijf zelf zegt: “Dé ideale hoogwerker om werkzaamheden hoog, ver én laag veilig en efficiënt uit te voeren.” Boekestijn introduceert de hoogwerker om aan de vraag en behoefte van hun opdrachtgevers te voldoen.

 

Over Kraanverhuur Boekestijn 

Kraanverhuur Boekestijn is een familiebedrijf en bestaat sinds 1943. Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van hijswerkzaamheden en (uitzonderlijke) transporten. Met ruim 70 medewerkers staat dit bedrijf 24/7 klaar om een opdracht geheel in eigen beheer én met de inzet van betrouwbaar materieel uit te voeren. Al het materieel voldoet aan de meest recente veiligheids- en arbo-eisen.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project of over de diverse (brandweer)voertuigen die wij kunnen leveren? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag verder.

GA TERUG
Neem direct contact op

Meer weten over Kenbri en onze producten en diensten?

 

Bel ons! Telefoonnummer: 0187 49 35 88

 

Of laat ons contact opnemen