Vacatures
nubrandblussen.jpg 06/05/2021

Groen licht voor particuliere brandweer

Op 25 november 2020 heeft de Raad van State uitspraak gedaan over het toestaan van langdurige nablusoperaties bij grote bedrijfsbranden door particuliere brandbestrijdingsorganisaties. Dit is nu toegestaan mits de brand onder controle is en het gevaar voor de omgeving is geweken.
 

De uitspraak is een steun in de rug voor de veiligheidsregio's, die bij dit type branden nu sterker staan bij het overdragen van de nablus- en opruimfase aan het betrokken bedrijf.

 

Samenwerkende specialisten

Kenbri, Falck en S2N hebben vervolgens de handen ineengeslagen om een dienstverlening te ontwikkelen die kan inspringen op deze regelmatig voorkomende situatie. Meer informatie hierover is te vinden op www.nubrandblussen.nl.


Kenbri, Falck en S2N zijn geen vreemden van elkaar. Op verschillende vlakken en projecten werken wij natuurlijk al met elkaar. Dit is een logische volgende samenwerking. De drie bedrijven zijn allen zeer vooraanstaand binnen hun eigen vakgebieden waardoor een zeer gespecialiseerd front met betrekking tot langdurige nablusoperaties is ontstaan.

 

Falck is gespecialiseerd in organisatie en bevelvoering, Kenbri Fire Fighting voorziet in specialistische en gecertifieerde materialen en S2N fire & rescue maakt de cirkel compleet met gecertificeerd, zeer vakbekwaam en professioneel brandweerpersoneel.

 

Wij zijn 24/7 in te schakelen!

 

Brand meester, maar nog wel inzet nodig?

Is er een incident? Bel het noodtelefoonnummer (24/7 bereikbaar): 085 – 130 78 44.

Meer informatie over Nubrandblussen.nl? Neem contact op met Berthil van den Poll van Falck: 06 – 557 03 818.


Meer weten:

 

Nubrandblussen.nl
GA TERUG
Neem direct contact op

Meer weten over Kenbri en onze producten en diensten?

 

Bel ons! Telefoonnummer: 0187 49 35 88

 

Of laat ons contact opnemen