Vacatures
Kenbri Fire Fighting genomineerd.jpg 10/07/2024

Kenbri genomineerd voor OOM Award Zuid Holland als beste opleider

WE ZIJN GEWOON GENOMINEERD!

 

De OOM Award is een onderscheiding voor het meest actieve (metaal)leerbedrijf in de regio. Eerlijk is eerlijk, naast Kenbri zijn ook A. Blijleven uit Pijnacker en Visscher Scheepsreparatie uit Sliedrecht genomineerd. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van Metaalunie district Zuid-Holland op 26 september.

 

Opleiden zit in het DNA van Kenbri, zegt operationeel directeur Brandweer Mels van Zanten. “Onze mensen met al hun kennis en kunde zijn ons kapitaal. Wij moeten zorgen dat onze medewerkers de juiste kennis hebben én overdragen. Dat betekent dat opleiden de basis is van alles wat wij doen. Daar krijg je ook energie van, het is ontzettend leuk om te doen. Dankzij opleiden zie je collega’s zich ontwikkelen en krijgen ze nog meer plezier in hun werk.”

 

Bekijk hier onze video.

 

Vakjury

De nominaties voor de OOM Award worden bepaald op basis van het aantal bijscholingsactiviteiten door de werknemers van het bedrijf, het aantal bbl-leerlingen dat wordt begeleid en het aantal stageplaatsen dat wordt aangeboden. Na de nominatie gaat een vakjury langs bij alle voorgedragen bedrijven. Deze jury komt vervolgens met een eindoordeel. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van de Koninklijke Metaalunie in het betreffende district.

 

Over de OOM Award

De OOM Award is een initiatief van OOM, het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking. Ons gezamenlijke doel is het vakmanschap in de sector naar een hoger plan tillen. Bij OOM zijn ruim 14.000 bedrijven met bijna 160.000 werknemers aangesloten. De bestuurders van OOM zijn afkomstig van Koninklijke Metaalunie, FNV Metaal, CNV Vakmensen en De Unie.

 

 


GA TERUG