Vacatures
FPE_Logo_met_pay-off_ZW.png 07/02/2022

Rewin Investments/Kenbri Fire Fighting neemt Fire Protection Engineering (FPE) over

IJSSELSTEIN/NUMANSDORP – Met de overname van Ingenieursbureau Fire Protection Engineering (FPE) versterkt Rewin Investments (eigenaar van onder meer Kenbri Fire Fighting BV) haar positie in de markt op het gebied van brandbestrijdingssystemen.

 

FPE is een ingenieursbureau voor industriële brandbestrijding en gespecialiseerd in advies en ontwerp van volledige industriële brandbeveiliging. FPE (voortgekomen uit het voormalige Frontline Fire Protection) is al jaren toonaangevend in de markt.

 

Kenbri levert brandweermateriaal aan de (petro-chemische) industrie en aan veiligheidsregio’s. Kenbri en FPE hebben in de afgelopen jaren al intensief samengewerkt in diverse projecten. Met de overname wordt beoogd de samenwerking te optimaliseren en kennis en kunde met elkaar te delen.

 

Willem Steenhoek, directeur FPE, “We zijn blij met deze groeistap. Kenbri heeft een uitstekende naam opgebouwd in de industriële brandbeveiliging, zowel in de (petro)chemie, tankterminals, als ook in de offshore. Dit zijn vakgebieden waar we elkaar 100% vinden.”

 

Met de overname is ook een verhuizing van IJsselstein naar Numansdorp gemoeid, die op 1 februari heeft plaatsgevonden, naar de hoofdvestiging van Kenbri.

Edwin Hobbel, directeur Rewin/Kenbri zegt hierover:” Om de samenwerking te intensiveren en hierdoor ook meer synergie te creëren, hebben we besloten dat FPE in zal trekken bij Kenbri in Numansdorp. Daarbij zal FPE ook als onafhankelijk ingenieursbureau haar diensten, zoals vertrouwd, blijven aanbieden aan klanten buiten Kenbri.”  

 

Per 1 februari 2022:

Nieuw bezoek- en correspondentieadres

Fire Protection Engineering BV:

Industriestraat 8

3281 LB  Numansdorp
 

IMG_9100_2.jpg


Meer weten over FPE? Neem een kijkje op de website.

Website FPE
GA TERUG
Meer weten over FPE en Kenbri?

 

Meer weten? Neem contact op:

Fire Protection Engineering BV

Willem Steenhoek, directeur  

wsteenhoek@fpe.nl

T +31 (0)30 68 68 098

 

Kenbri Fire Fighting BV

Arjo Horsten, directeur Industrie

Arjo.horsten@kenbri.nl

T +31 (0)187 49 35 88

Of laat ons contact opnemen