Vacatures
eRIC post gecompr 2.jpg 08/03/2024

Kenbri niet te missen op eRIC 2024.

Op 24 & 25 april 2024 vindt dé vakbeurs voor de veiligheidheidsindustrie: eRIC 2024 weer plaats op vliegveld Twenthe.

 

Als multidisciplinair vakevenement is eRIC hét verbindingsplatform voor veiligheidsprofessionals van alle overheidsdiensten en commerciële dienstverleners. Op 24 & 25 april zullen professionals van Politie, Brandweer, Defensie, Ambulance en Boa’s, maar ook diverse bestuurders en veiligheidskundigen uit de (zware) industrie acte de présence geven op Vliegveld Twenthe.

 

Uitvoerenden, inkopers en leidinggevenden bezoeken de beurs om de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied gedemonstreerd te zien worden en om kennis uit te wisselen met andere hulpverleners. Van elkaar leren en waar mogelijk de krachten bundelen om Nederland een stukje veiliger maken, dat is het idee.

 

Net als voorgaande edities is Kenbri weer als exposant aanwezig op eRIC. Voor Kenbri biedt de vakbeurs een ideaal podium om de vernieuwde identiteit te introduceren.

 

We pakken dit jaar groots uit met een stand (B30) van maar liefst 1200m2, direct naast de expositiehal. Op het door ons genoemde “Kenbri plein” laten we als totaalpartner voor brandbestrijding een uitgebreid scala aan producten zien. Zo tonen we een keur aan recente voertuigen, waaronder de doorontwikkelde volledig elektrische Rosenbauer RT, de nieuwe generatie hoogwerker en autoladder. En er is volop aandacht voor bepakkingsmaterialen van o.a. Weber Rescue, oefenmaterialen van LION Protects, uitrukkleding van Texport en overdrukventilatoren van LEADER.

 

Uiteraard is er ook aandacht voor actuele thema’s zoals de blusschuimtransitie en brandbestrijding bij elektrische voertuigen.

 

Kenbri relaties die kosteloos de vakbeurs willen bezoeken, kunnen zich hier aanmelden

 

Kijk voor meer informatie over eRIC op: www.exporic.nl

 


GA TERUG