Vacatures
verhuur_broeibrand.jpg 10/05/2019

Kenbri ondersteunt bij broeibrand HVC Dordrecht

De verhuurafdeling van Kenbri Fire Fighting biedt naast reguliere verhuur van materialen ook een speciale 24-uursservice. In het geval van calamiteiten biedt dit klanten (en niet-klanten) de mogelijkheid om binnen-no time het juiste materiaal op locatie te krijgen. Zo leverde Kenbri begin deze maand materialen voor het blussen van een broeibrand bij afvalenergiecentrale HVC in Dordrecht. U leest hierover meer in dit artikel.

 

Inzet materialen Kenbri langdurige broeibrand HVC

Woensdagavond 1 mei is er brand ontstaan in een van de afvalcontainers van HVC. Door de moeilijk bereikbare plek heeft het enige dagen geduurd om de brand te kunnen blussen. HVC heeft de bestrijding van het vuur overgedragen aan Falck Fire Services, die als partner beroep deed op de 24-uursservice van onze verhuur afdeling. Kenbri leverde onder andere ademlucht, verzorgingsunits en een bluspomp (250m3). Mede dankzij de beschikbaarheid van de juiste materialen bij Kenbri is het gelukt om de situatie onder controle te krijgen.

 

verhuur_broeibrand3.jpg

 

24-uursservice materialen verhuur

Kenbri Fire Fighting verhuurt alles op het gebied van brandbestrijding, zowel voor industriële brandbestrijding als voor de regionale brandweer. Van voertuigen tot pompen en bepakkingsmateriaal. Vanzelfsprekend worden pompen en toebehoren bij u op locatie door onze monteurs geïnstalleerd. Bovendien beschikken we over rijksgediplomeerd brandweerpersoneel. Onze calamiteitenservice is 24/7 beschikbaar op iedere gewenste locatie. Heeft u vragen over onze verhuurafdeling of 24-uursservice? Neem dan contact met ons op.

GA TERUG
Neem direct contact op

Benieuwd wat ons verhuurteam voor u kan betekenen?

 

Martin Melissant

Medewerker verhuur

Direct telefoonnummer: 0187 49 35 88

 

Of laat ons contact opnemen