Vacatures
IMG_8764.JPG 01/09/2021

Automatische opstaptreden: Verbetering voor Rosenbauer Compact Line

DEDEMSVAART – Als het aan Kenbri Dedemsvaart ligt, rijden volgend jaar alle bestaande Rosenbauer Compact Line voertuigen met de door hen ontwikkelde automatische opstaptreden.

 

VR Zaanstreek Waterland haalde eind juli 2021 hun vierde aangepaste voertuig op in Dedemsvaart. Het is de rit meer dan waard, dankzij een prachtige oplossing, bedacht en uitgevoerd door de mannen van onze vestiging in Dedemsvaart. 

De Rosenbauer Compact Line kenmerkt zich door een grote bodemvrijheid, waardoor de auto hoger is dan andere tankautospuiten in de range. Hiermee wordt de bereikbaarheid voor de kleinere brandweerman aan de bovenkant van de kastruimte moeilijker. Dit is met het gebruik van onze opstaptreden verleden tijd.

 

Opstaptreden geheel automatisch

De opstaptreden, die volledig automatisch in – en uitschuiven zijn een perfecte oplossing. Aan weerszijden van het voertuig schuiven - met een druk op de knop- 2 opstaptreden uit, zodat brandweerlieden, die wat kleiner van stuk zijn, ook snel bij de bovenste bepakking in de kast kunnen komen. De linkerzijde en rechterzijde zijn afzonderlijk te bedienen. Er zijn situaties waarin het namelijk niet mogelijk is om beide zijden tegelijk uit te schuiven. Als extra veiligheid zijn de opstapplanken ook elektronisch verbonden met de handrem. Mochten de brandweerlieden vergeten om de planken in te schuiven, dan gebeurt dit alsnog automatisch, zodra de chauffeur de handrem van het voertuig afhaalt. Tot slot, zijn de oerdegelijk planken bovendien voorzien van een LED-strip, zodat de zichtbaarheid in het donker ook optimaal is.

 

Tankautospuit CL 2.0

Er is heel wat vernuft in deze planken gegaan. Het gebruikersgemak wordt drastisch vergroot en de klanten zijn bijzonder tevreden. Dedemsvaart staat klaar om meer orders uit te voeren, zodat alle CL’s in Nederland naar niveau 2.0 getild worden, … als iedere seconde telt!

 

Voor meer informatie: Kor van Es en Berry Westerbeek, Tel. 0528-253 700

Achterkant voertuig opstaptreden CL Opstaptrede links Compact Line  Compact Line met nieuwe opstaptreden Rechterzijde CL opstaptreden

 

GA TERUG
Neem direct contact op

Wilt u ook opstaptreden gemonteerd op uw Compact Line? Neem dan contact op:

 

Berry Westerbeek

Kenbri Dedemsvaart

Direct telefoonnummer: 0528 253 700

 

Of laat ons contact opnemen