Vacatures
Kenbri.jpg 23/03/2023

Stabilisatiesysteem Stabfast voor VNOG

Op dinsdag 21 maart ondertekenden Olav Strotmann, namens Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG), en Remco Niks, namens Kenbri Fire Fighting, de overeenkomst voor de levering van het stabilisatiesysteem Stabfast.

 

Het systeem is geen onbekend merk in de VNOG. Met deze aanbesteding worden alle nieuwe blusvoertuigen in de periode 2023 – 2026 voorzien van eenzelfde set stabilisatiesteunen.

 

De steunen zijn met name bedoelt om personenauto’s welke na een ongeval om hun zijkant of dak zijn beland snel te kunnen stabiliseren. Het eenvoudig te bedienen systeem kan in uitgeschoven stand tot 1.750 kg dragen.

 

Het STABFASTTM ALU+  universele stabilisatiesysteem is toepasbaar op alle typen personenauto’s, MPV’s, busjes en vrachtwagencabines. In iedere (gecompliceerde) positie en op iedere ondergrond.

 

Het systeem gebruikt de eigen massa van het te stabiliseren voertuig. Na het stabiliseren vormt het systeem geen belemmering voor de bevrijding en is het voertuig vrij van iedere beweging. Het gestabiliseerde voertuig levert zo geen gevaar meer op voor het slachtoffer en de hulpverleners.

 

Kenbri Fire Fighting kijkt uit naar de samenwerking met VNOG.

 

 

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
GA TERUG
Meer weten over de verschillende oplossingen van Weber Rescue Systems?


Neem dan contact op met:

 

Elwin Bruinsma 

Kenbri Numansdorp

Telefoonnummer: +31(0)187 49 35 88

 

Of laat ons contact opnemen