Vacatures
Texport Fire Phoenix website nieuws item.jpg 30/01/2024

Topkwaliteit brandweerkleding van TEXPORT®

Kenbri Fire Fighting heeft in 2023 haar aanbod voor brandbestrijdingsmaterialen uitgebreid met hoogwaardige brandweerkleding van TEXPORT®. Als vooraanstaande wereldwijde pionier op het gebied van technologie, staat TEXPORT® bekend om het produceren van hoogwaardige brandweerkleding die niet alleen optimale bescherming biedt, maar ook voldoet aan de hoogste normen op het gebied van comfort, pasvorm en ergonomie.

 

Bij het ontwikkelen van de kleding wordt vanaf het begin veel aandacht besteed aan de perfecte pasvorm en het comfort. Niet alleen wordt er rekening gehouden met verschillende lichaamstypes, maar er wordt ook tot in detail gewerkt aan de beste oplossingen, variërend van de plaatsing van zakken tot de positionering van klittenband. Dankzij het op maat gemaakte maatsysteem van TEXPORT® kan de beschermende kleding perfect passen bij iedere gebruiker.

 

Kenbri Fire Fighting heeft zich de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot een vooraanstaande dienstverlener op het gebied van brandbestrijding. We leveren innovatieve en hoogwaardige producten die voldoen aan de strengste internationale kwaliteitsnormen.

 

Kijk meer informatie over het assortiment van TEXPORT® op www.kenbri.nl/texport of neem contact met ons op via verkoopbrandweer@kenbri.nl.


GA TERUG