Vacatures
LION - MAGNUM - Hose Line Practice.jpeg 09/05/2023

Kenbri Fire Fighting breidt dienstverlening uit met dealerschap LION.

Sinds dit voorjaar is Kenbri Fire Fighting de geautoriseerde LION distribiteur voor de Nederlandse markt. Met het dealerschap van LION breidt Kenbri Fire Fighting haar dienstverlening op gebied van oefenmaterialen voor brandbestrijding uit met kwalitatief hoogwaardige trainingsproducten en oplossingen. 


LION is een innovatief technologiebedrijf dat zich heeft toegelegd op het inzetten van slimme technologie om levensreddende producten te ontwikkelen. Het LION assortiment bevat een breed scala aan trainingsapparatuur, zowel digitaal als gasgestookt, rookgeneratoren, HAZMAT training en oefenpoppen. 


Door de versnelde bedrijfsontwikkeling en de focus op hoge klanttevredenheid heeft LION gezocht naar een landelijke Nederlandse distribiteur die dezelfde filosofie als hen uitdraagt. Gezien de reeds bestaande samenwerking tussen Kenbri Fire Fighting en LION, was het een logisch stap om het dealerschap binnen Kenbri Fire Fighting onder te brengen.


Kenbri Fire Fighting is in de afgelopen 40 jaar uitgegroeid naar een toonaangevende dienstverlener op gebied van brandbestrijding en levert innovatieve en kwalitatieve producten die voldoen aan de hoogste internationale kwaliteitsnormen. 
 

 

 

GA TERUG
Meer weten over de verschillende oefenmaterialen van LION?


Neem dan contact op met:

 

Wilco Netjes

Kenbri Numansdorp

Telefoonnummer: +31(0)187 49 35 88

 

Of laat ons contact opnemen