Vacatures
Aflevering Holland Midden2024.png 02/07/2024

Feestelijke overdracht 45e tankautospuit aan Veiligheidsregio Hollands Midden.

Op donderdag 20 juni vond bij Kenbri in Numansdorp de feestelijke overdracht plaats van de 45e tankautospuit aan Veiligheidsregio Hollands Midden (VRHM). Dit markeert het einde van een intensieve samenwerking voor de levering van 45 tankautospuiten tussen Kenbri en de Veiligheidsregio Hollands Midden, die beide partijen met grote tevredenheid afsluiten.

 

In 2020 won Kenbri de aanbesteding voor het leveren en onderhouden van 45 Rosenbauer ET tankautospuiten op Scania chassis voor VRHM. Van eind 2022 tot juni 2024 zijn deze 45 voertuigen uitgeleverd, waarvan de laatste 34 in de afgelopen 14 maanden. Een intensief traject zowel voor Kenbri als VRHM. Door een nauwe samenwerking tussen de projectteams van Kenbri en VRHM verliep dit project, ondanks het grote aantal voertuigen dat in korte tijd geproduceerd en geleverd werd, bijzonder soepel.

 

Met de komst van deze nieuwe tankautospuiten beschikt de VRHM over betrouwbaar en modern materieel, dat essentieel is voor het effectief uitvoeren van haar kerntaken. Door het vervangen van het deel van haar tankautospuiten wordt ook bijgedragen aan de harmonisatiedoelstellingen voor operationele voertuigen binnen VRHM. Dit heeft aanzienlijke voordelen voor beheer en onderhoud. De afronding van dit project symboliseert een belangrijke stap in het versterken van de capaciteit en efficiëntie van de brandweer in de regio Hollands Midden, waardoor zij beter zijn voorbereid op toekomstige uitdagingen.

 

Contractondertekening 3 hulpverleningsvoertuigen

Naast de feestelijkheden rondom de overdracht werd op deze dag ook het contract tussen Kenbri en VRHM getekend voor de levering van drie zware hulpverleningsvoertuigen met kraan. Deze zullen geleverd worden in 2026.

 

DSC_4545 (verkleind).jpg

 

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project of over de diverse brandweervoertuigen die wij kunnen leveren? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag verder.

 


GA TERUG