Vacatures

In memoriam: Jeroen van Leeuwen

15/02/2020
In memoriam Jeroen van Leeuwen (1).jpg

In memoriam: Jeroen van Leeuwen

 

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze gewaardeerde collega Jeroen van Leeuwen. Hij kwam woensdag 12 februari op 41-jarige leeftijd bij een noodlottig ongeval om het leven.


Jeroen was sinds augustus 2019 werkzaam bij Kenbri als CFO & Shared Service Manager. Met zijn grote inzet en gezonde nieuwsgierigheid wist hij zich binnen korte tijd de ins en outs van onze organisatie eigen te maken. Jeroen was er trots op om bij Kenbri te werken en wij waren er ontzettend trots op om Jeroen als collega te hebben. Het voelde alsof hij al jaren bij ons was.


Naast zijn uitstekende financiële kennis en fijne manier van leidinggeven, zullen we zijn vrolijkheid, positiviteit en aanstekelijke enthousiasme verschrikkelijk gaan missen. Zijn motto ‘work hard, play hard’ zullen we koesteren en meenemen als wijze les voor onze toekomst.

 

Jeroen, prachtig mens, het was een voorrecht om met je te werken.


Namens alle collega’s van Kenbri Fire Fighting wensen wij zijn vrouw, familie en vrienden veel sterkte toe met verwerken van dit enorme verlies.

 

GA TERUG